Pazar, Temmuz 28, 2013

Sultanbeylispor hazırlıklarını sürdürüyor

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Sultanbeylispor, yeni sezon çalışmalarını Sultanbeyli Belediyespor Tesisleri’nde Teknik Direktör Eyüp Koç yönetiminde sürdürüyor.

2 Temmuz'dan itibaren çalışmalarını sürdüren Süper Amatör Lig'in yeni temsilcisi Sultanbeylispor, antrenmanlarını spor salonunda kuvvet depolayarak ve sahada yaptığı antrenmanlarla deam ettiriyor.



IMG_8743

Sultanbeylispor Teknik Direktörü Eyüp Koç Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, ‘’Geçtiğimiz sezon 1.Amatör Lig’den terfi ederek Süper Amatör Lig’e yükseldik. Temmuz ayının 2.gününden itibaren çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün ilk hazırlık maçımızı oynadık. Şimdiya kadar kondisyon ve dayanıklılık üzerine çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bundan sonra daha çok taktiksel ve top çalışmalarına geçeceğiz. Bugünkü hazırlık maçımızda da eksiklerimizi gördük. Dün kuramızı çektik ve iyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum. Maç eksiklerimizi tamamladıktan sonra hazır olacağız. Ligde kesinlikle üst sıraları hedefliyoruz. Benim yapım ve kulübüm yapısı tamamıyla bir üst lig. Tüm amatör futbol camiasına yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...