Cumartesi, Temmuz 27, 2013

İstanbul Ünye'de Tevfik Çon dönemi

Kulüp Başkanı Ayhan Doğan’ın yoğun işleri nedeniyle olağan üstü kongre kararı alınarak seçime giden İstanbul Ünyespor Yönetim Kurulu, daha önce asbaşkanlık görevini yürüten Tevfik Çon’u başkanlığa getirdi.



Kongrede konuşan eski başkan Ayhan Doğan, "Biz bu kulübü değerli büyüğümüz İdris Naim Şahin’in de desteğini alarak kurduk. Gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarıp sportif faaliyetlerini burada yürütsünler ve sosyal olarak çalışmalarını birlikte yapsınlar istedik. Kurulduğu günden bu yana birçok arkadaşımız emek harcadı ve bu kulübü ayakta tutmayı başardılar. Bundan sonra da değerli arkadaşlarımın bu kulübü daha iyi yerlere taşıyacaklarına eminim. Yeni yönetime başarılar diliyorum" dedi.


Yapılan kongrede başkanlığa getirilen Simge İnşaat'ın sahibi iş adamı Tevfik Çon, "Öncelikle İstanbul Ünyespor'a bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımız İdris Naim Şahin, Millet Vekilimiz Mustafa Hamarat, Eski Kulüp Başkanı İsa Gümüş, Kurucu Başkan ve Onursal Başkanımız Ayhan Doğan’a ve İstanbul Ünyespor’a desteklerini esirgemeyen tüm iş adamlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerine,bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize, ayrıca arkadaşlarıma bu görevi bana layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonra yolumuza devam ederken, tüm Ünyelileri ve iş adamlarımızı duyarlı bir şekilde yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.


Çon, "Değerli büyüğümüz İdris Naim Şahin’in kurulmasına vesile olduğu bu kulübü bırakmak olmazdı. Bizler hep beraber bu kulübe sahip çıkıyoruz daha iyisini yapabilmek için gayret gösteriyoruz" ifadelerini kullandı. "Bu zamana kadar emek harcayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diyen Çon, "Kurucu başkanımız Ayhan Doğan her ne kadar başkanlığı bıraksa da, kendisi artık bizim onursal başkanımızdır ve öyle kalacaktır" diye konuştu.


Yapılan olağan üstü kongre sonucunda mevcut yönetim devam ederken, kulüp kurucularından gazeteci Hüseyin Keskin yönetim kurulu üyeliğine getirildi.


YÖNETİM KURULU
1-Tevfik ÇON  - YÖNETİM KURULU BAŞKANI
2-Mustafa ÇALIK  - ASBAŞKAN
3-İsmail BAŞARAN  - BAŞKAN YARDIMCISI-(Mali İşler)
4-Ömer Faruk ŞAHİN - BAŞKAN YARDIMCISI (Hukuk İŞLERİ)
5-Hikmet ATEŞ - GENEL KAPTAN (Genel Sekreter)
6-Hüseyin KESKİN - KULÜP BASIN SÖZCÜSÜ
7-MUSTAFA UZUN - YÖNETİM KURULU ÜYESİ


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.