Cumartesi, Temmuz 27, 2013

Ömer Kesici Leventspor'da

Leventspor kadrosunu güçlendirmeye devam ederken, bugünkü transfer sağ bek mevkiinden geldi ve geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'e İstanbul Şampiyonu olarak yükselen Yenibosnaspor'un 25 yaşındaki başarılı sağ beki Ömer Kesici ile anlaştı.


Ömer,bu sezon Yenibosnaspor'dan Leventspor'a transfer olan 4.futbolcu oldu. Bugün sabah saatlerinde kulüp Başkanı Mehmet Şenozan ile bir görüşme gerçekleştiren oyuncu ile kesin olarak anlaşıldığı ve futbolcunun bu sezon kırmızı siyahlı formayı giyeceği resmi olarak açıklandı.


tn_IMG_8649


Ömer Kesici kimdir?
Futbola 12 yaşında Çaykurspor minik takımında başlayan oyuncu,iki sezon bu takımın,bir sezon da Rize Belediyespor takımının formasını giydikten sonra 18 yaşında Çaykur Rizespor A2 takımına transfer oldu.3 sezon aralıksız olarak mavi yeşilli formayı giyen futbolcu, 20 yaşında ilk profesyonellik deneyimini bu takımda tattı ve hatta mayıs 2008'de Turkcell Super Lig'de Denizlispor maçında 1 kez Çaykur Rizespor formasını giydi. Aynı sezon iki maçta daha yedek kulübesinde oturdu fakat oyuna girme şansı bulamadı. 2009-2010 futbol sezonunda TFF 3.Lig takımlarından Araklıspor'a transfer olan oyuncu, iki sezon boyunca Araklıspor'da banko forma giydi. Araklıspor ile 2.Lig'e yükselme play off maçlarında da oynayan oyuncu 2011-2012 sezonu ikinci transfer döneminde, Bölgesel Amatör Lig 2.Grubu üçüncü bitiren Dersimspor ile amatöre döndü. İkinici yarının ilk beş maçında hepsi ilk 11 olmak üzere full oynayan oyuncu, altıncı maç öncesi Dersim'i terk edip memleketine döndü. Geçen sezonu Yenibosnaspor'da çifte kupayla kapatan futbolcu, sarı siyahlı takımla hem grup şampiyonluğu yaşadı, hem de BAL için play-off müsabakalarını birinci bitirip İstanbul Şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselme sevinci yaşadı. Ömer Kesici,santraforumuz Sinan Demircan ile Çaykur Rize A2 takımında, Serkan Erok, Hasan Fırat ve Tugay Uzyürük ile Yenibosna takımında, ayrıca kısa bir süre Serkan ve Hasan ile BAL'da Dersimspor'da beraber oynamıştı. Futbolcunun kariyerinde 45 A2 müsabakasında 4 golü,1 Türkiye Kupası maçı,59 TFF 3.Lig maçında 3 golü,1 Super Lig maçı ve 5 BAL müsabakası bulunuyor.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com

[gallery columns="5" ids="71645,71644,71643"]


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...