Cumartesi, Temmuz 27, 2013

Beykoz 1908'de hazırlıklar sürüyor

Bu sezon İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunda mücadele edecek olan Beykoz 1908 A.Ş.Takımı Cumartesi günü Paşabahçe sahasında hazırlık maçına çıkacak.  Beykoz temsilcisi Paşabahçespor'un da yer aldığı gruba düşen Çamlıcaspor ile yapılacak maç bu takımımız içinde rakibini izleme açısından önemli bir avantaj niteliği taşıyacak.


Orhan Saka Amatörlerevinde gerçekleşen İstanbul Süper Amatör Liglerin kura çekimine Beykoz 1908 A.Ş.Başkanı Zeki Aksu, Beykoz 1908 A.Ş. Kulüp Müdürü Eser Öktem, Beykoz 1908 A.Ş.Teknik Direktörlerinden Uğur Sakaloğlu ve Altyapı Takımlar Sorumlusu Mehmet Şahin, Beykoz 1908 A.Ş. Genel Koordinatörü Mustafa Ülker katıldılar. Beykoz 1908 A.Ş. Takımının numarasını Mehmet Şahin'in oğlu çekti. Kura çekiminin ardından sarı-siyahlı heyet gruplarının diğer gruplardaki eşleşmelere nazaran dengeli olduğu fikrinde birleşirken, gruptaki diğer takım temsilcilerinin ise Beykoz 1908 A.Ş.ile birlikte aynı grupta yer almaktan dolayı pek de memnun olmadıkları gözlemlendi.


idman

Sarı-siyahlı ekip 2013-14 İstanbul Amatör Ligleri 3.Grubunda yer alacak. Buna göre grup şu takımlardan oluşmakta....Beykoz 1908 A.Ş.-Bağlarbaşıspor-Sütlücespor-Parsellerspor-Kağıthanespor-İstanbulspor-Damlaspor-İfaspor-Osmaniyespor-İstiklalspor-Bağcılarspor-Fenerköyspor-Sarıyer Yenimahallespor-Teraziderespor

usakaloğlu

Beykoz 1908 A.Ş.Teknik Direktörü Uğur Sakaoğlu ERHA/BEYKOZ ve Yerel Futbol Sitesi'ne yaptığı açıklamada gruptaki takımları zamanla tanıyacaklarını söylerken, "Biz ilk etapta bazı takımlar ile ilgili bilgilere sahibiz, en azaından geçmiş yıllardaki anlayışlarına, mantalitelerine göre yorumlamada bulunabilmekteyiz. Tabii ki bu işin bir diğer kısmı. Asıl olan bizim bu sezon nasıl bir performans sergileyebileceğimiz. Herkesinde bildiği üzere bu sezon yep yeni bir kadro ile lige gireceğiz. Özellikle İstanbul dışından yaptığımız transferler ile ligde dikkat çekici bir ekip olacağımızı biliyoruz. Antrenman ve hazırlık maçları programlarımız devam ediyor. Kadromuz şekillenmeye başlıyor, yeterli olmadığını gördüğümüz arkadaşlardan yaşı uyanları alt yapı takımımıza göndereceğiz. Beykoz takımı her zaman futbolcu kardeşlerimiz için bir cazibe merkezi olmasını bilmiştir. Bu sebeple bizlerle birlikte olmak isteyen, kadromuza dahil olmak isteyen ve önerilen birçok futbolcu kardeşimiz de var. Ancak biz kafamızda belirlenen şablon doğrultusunda birkaç transfer daha yaparak bu süreci kapatıp tamamen lige odaklanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

1 yorum:

cezmi dedi ki...

saat kacta mac bilen var mi

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...