Pazartesi, Temmuz 29, 2013

İstanbul Sinopspor'da toplu imza

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup ekiplerinden İstanbul Sinopspor kendi tesislerinde düzenlediği törenle yeni transferlerini basına tanıttı.


Halkalı Çamlıkaltı tesislerinde düzenlenen imza törenine başkan Ramazan Aşçı’nın İstanbul dışında olması neden ile imza törenine katılamazken diğer Yönetim Kurulu üyelerinin tam kadro halinde katıldılar.


Yöneticilerden Yasin şahin 2013-2014 Futbol Sezonunda forma giyecek futbolcuları tek tek tektim ederek Basın önünde imza attılar.


  DSC_4823             


Teknik direktör Fikret Durak, İFA Spor’dan Cevher Yılmaz, Hasan Akbaş ve Özkan Tayfun, Fenerköyspor’dan Uygar Koç, Sanayi Mahallesi’nden Gökhan Aygün, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Mehmet Sertkaya, Damlaspor’dan Veysel Kurt, Bakırköyspor’dan Uğur Karalar, Fransa'nın AS Gignac takımından Erdal Arı,  Sefaköy Kartalspor’dan Muhammet Demirkol, İstanbul Malatyaspor’dan Fatih Metin , teknik heyet ve yöneticiler topluca resim çektirdiler.


 rafet Orhan


Orhan: Hedefimiz zirve olacaktır
İstanbul Sinopspor Başkan yardımcısı Rafet Orhan da yaptığı açıklamada, ‘’geçen sezonki kadromuzda 4, 5 oyuncu aramızdan ayrıldı ama bunlara ilaveten işte bugün 11 yeni tecrübeli oyuncular transfer ederek iyi bir ekip kurduk. Hedefimiz yine zirve olacak" dedi. İstanbul Sinopspor için paramızı, malımızı ortaya koymamız gerekiyor. Eğer bu kadro yetersizse daha iyilerini transfer yapacak gücümüzde var. Herkesinin ayrı ayrı özelikleri olan  futbolcuları seçtik. Bu sayede uyum sorununu hızla aşıp takım ruhunu yakalamayı hedefledik. Ayaklarımız yere sağlam basacak. Herkese keyif verecek bir takım izleteceğiz" diye konuştu.


 Musa Can


Can: Öncelikle Altyapı ve tesisleşme
Başkan Yardımcısı Musa Can yaptığı açıklamadai ‘’5 yıl Kemerburgazspor’da başkanlık yaptım. Orada da uzun vadeli altyapı çalışması ile takım kurduk. İstanbul Sinopspor’da da öncelikli tabii ki altyapı ve tesisleşme olacaktır. Biz Sinoplu iş adamları olarak bu taşın altına elimizi koyduk. Sinopluyum diyen herkesin bu taşın altına koyması gerektiğine inanıyorum İstanbul Sinopspor kulübü etrafında birleşip birlik beraberliği sağlamamız gerektiğine iniyorum. İstanbul Sinopspor olarak tesisleşme ve altyapıya önem verdiğimizde zaten başarılar kendiliğinden gelecektir’’ dedi.


fatih Üstünbaş

Üstünbaş: Hiçbir zaman oynanmadan maç kazanılmaz

İstanbul Sinopspor As Başkanı Fatih Üstünbaş da yaptığı açkılamada,’’İstanbul Sinopspor camiasından destek beklentisi içinde olduklarını hedeflerine varacaklarına inandıklarını ve kamuoyunun da buna inanmasını bekliyoruz. İstanbul Sinopspor’un hedefi üst sıraları zorlaması gerektiğini, gurubumuza baktığımızda bir birinden güçlü rakipler bizleri beklemekte. Ancak bizde İstanbul Sinopspor’uz. Hiçbir zaman oynanmadan maç kazanılmaz futbolcu ve teknik heyetimize güveniyoruz tüm spor camiasına hayırlı olmasını temeni ederim’’ dedi.


 HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery columns="5" ids="71956,71957,71958,71959,71960,71961,71962,71963,71964,71965,71967,71968,71969,71970,71971,71972"]


 

1 yorum:

GENCO dedi ki...

hayırlı olsun .allah utandırmaz inşallah.yanlış hatırlamıyosam ifanın 8 numarası hasan.çok iyi transfer .yıllardır ifada izlerdim kendisini .amatör liglerde her iki ayağını kullanıp orta sahanın her yönünde oynayabilen ender futbolculardan biri.bu sene özellikle istanbul sinopu hasan için izleyebilrim

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.