Pazar, Temmuz 28, 2013

Közen: Zamana ihtiyacımız var

Beykoz 1908 A.Ş.takımının Teknik Direktör ikilisinden İskender Közen yaptıkları iki hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada,"Yeni bir kadro oluşturmak o kadar da kolay değil, hele ki bahsettiğimiz takım Beykozspor gibi asırlık bir çınar ise işimiz bir o kadar daha zorlaşmakta" diye konuştu. Uğur Özdemir ile birlikte takımı yeni, yeni oluşturmaya başladıklarını söyleyen İskender Közen,
"Bilindiği üzere Beykoz 1908 A.Ş.Takımı geçen sezon İstanbul Süper Amatör Lige düştü. Kadrosunda birçok isim bu sezonki kadroda yer almak istemeyince bizler neredeyse sıfırdan bir kadro oluşturmak zorunda kaldık. Gerek bizlerin bildiği, ve yakın çevemizin güvenip ilettiği isimleri, gerkse de ilçemiz futbol takımlarında forma giymiş isimleri kadromuza dahil etmeye başladık. Çalışmalarımızın ilk etabında takıma bir hayli kondüsyon yüklemesi yaptık.


Bu sebeple oynadığımız hazırlık maçlarında galibiyete odaklanmak yerine futbolcularımızın saha içindeki duruşları, oyunu her iki açıdan da yani gerek savunma gerekse de hücüm adına katabileceklerini görmek istedik. Tabii ki daha önce yan yana oynamamış hatta İstanbul'a çok uzak kentlerde değişik takımlarda forma giymiş isimleri bir potada eritip takım ruhunu kazandırmak göründüğü kadar kolay olmuyor.

Ancak biz takıma katılan isimlerin kaliteli ve yetenekli olduğu konusunda hem fikiriz. Kafamızda birkaç mevkii de acaba diye oluşan tereddütleri giderebilmek için bazı futbolcularla da temaslarımız devam etmekte. Bir-iki haftalık süreçte tamamen kadromuzu belirleyip hedefe odaklanacağız" diye konuştu.

Kendilerinin de Beykoz İlçesi futbol camiasının içinden geldiklerini anımsatan Beykoz 1908 A.Ş.Teknik Direktör ikiliisnden İskender Közen,"Uğur Hocamız ile Beykoz ilçesinin üst düzey amatör kulüplerinde görev yaptık. Beykoz 1908 A.Ş.Takımında bir araya gelip bir sinerji yartma düşüncesindeyiz. İşimizin hiçte kolay olmadığını biliyoruz. Özellikle biz camiadan destek beklemekteyiz. Beykozspor'un artık bir sıçrama yapma zamanı gelmiştir. Geçmişe takılıp kalmak yerinde geleceğe odaklanmak zorundayız. Beykozspor büyük bir camia ve biz bu gücü ardımızda hissetmek istiyoruz. Hazırlık maçlarına sadece alınan sonuçlara göre bakılmaması gerektiğini söylemek isterim. Dediğim gibi neredeyse sıfırdan bir kadro oluşturuldu. Tek ihtiyacımız olan şey zaman ve sabır." diye konuştu.

 kerem
PAŞABEHÇSEPOR'DAN 3.TRANSFER KEREM CİRİK!
Beykoz 1908 A.Ş. Takımında transferde son bomba Paşabahçespor'un yıldız adayı Kerem Cirik oldu. Paşabahçespor takımında genç yaşına karşın oynadığı futbolla dikkateleri çeken yetenekli isim uzun boy avantajı ile yüksek toplarda rakiplerine nal toplatan bir özelliğe de sahip. Beykoz 1908 A.Ş. savunmasına yapılan son takviye olan genç oyuncu Beykoz 1908 A.Ş.Takımında oynayacağı futbol ile üst liglere kendini taşıyabilecek bir konumda. Bu arada Beykoz 1908 A.Ş.takımında savunmada düşünülen bir başka isim olan ve Küçüksu Yenimahallespordan denenmeye tabi tutulan Harun Tunç'un ise işi olmadı. Teknik Direktör Uğur Sakaloğlu, antrenmanlara gelemeyen bu ismin bu sebeple kadroda düşünülmediğini söyledi.


 


HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.