Perşembe, Temmuz 25, 2013

Kağıthanespor'dan sezona ilk adım Hasbahçe'de

Kağıthane Hasbahçe sahasında çalışmalarına başlayan Kağıthanespor, ilk idmanında hem kalabalık bir oyuncu kadrosuna hemde neşeli bir ortama sahip olacağını gösterdi. Resmi olarak sezon açılışı ise lig başlamadan 1 hafta evvel yapılacak.

Çalışma öncesi bir konuşma yapan Teknik Direktör Abdurrahman Güneş, geçen sezondan gelen sıkıntıların bu sezon yaşanmaması için işi baştan sıkı tutacağını ve yapılacak hazırlık dönemi çalışmalarının ciddiyetini dile getirip, herkesten gerekli fedakârlığı yaparak beklentilere cevap verebilmeyi amaçladığını oyuncularına iletti.

Yen başkan Erol Akik çalışma öncesinde oyunculara kısa bir konuşma yaparak, kime ne söz verilmiş ise onun arkasında durulacağını, başarı için gereken ne ise onun yapılacağını söyledi. Gerek yeni transferler gerekse eski oyuncular ve genç oyuncularımız ile kolej takımı gibi olunmasını istediğini dile getirdi.

Yönetim kurulu bu ilk çalışmada yer alacakmış, ancak Kağıthanenin değerli iş adamlarından Musa Can’ın vermiş olduğu iftar nedeni ile yönetim ikiye ayrılarak hem ilk çalışmayı hemde iftar davetine katılmış oldular. Çalışmayı Başkan Erol Akik, Genel kaptan Zeki Dalkıraner, Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Muhammed Emn Şen, Yönetim kurulu üyesi Ali Torlak ve Alt yapı Direktörü Barbaros Akkoyunlu izledi. Ayrıca ilk çalışmaya Feriköyspor Başkan Vekili Gürsoy Yılmaz’da antrenmanı izlemeye gelerek başarı dileklerini iletti.

Takım düz koşu yaparak bir kaç istasyon çalışması sonrasında topluca verilen iftara katıldı.

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA



[gallery columns="5" ids="71261,71260,71259,71256,71257,71258,71255,71254,71253"]

1 yorum:

can.erdem dedi ki...

ya bu federasyonda çalışan kşinin ne işi var orda ilginç yani bide özel resmini koymuşlar

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.