Cumartesi, Temmuz 27, 2013

Arnavutköy Belediyespor’da yönetim kuruluna büyük takviye

Geçtiğimiz sezon Yükselme Grubu maçları sonrası Bölgesel Amatör Lige yükselen Arnavutköy Belediyespor istifa eden yönetim kurulu üyeleri sonrası olağanüstü kongreye giderek yeni yönetim kurulunu oluşturdu.
3. Lig olarak hedefini açıklayan Arnavutköy Belediyespor Başkanı Av. Ercan Üner, yeni yönetim kurulu oluştururken bölgemiz işadamlarının talepleri karşısında tüzük değişikliğine gidilerek yönetim kurulu üyeleri sayısında artış yapıldı.

Yönetim kurulu üyeleri basına tanıtılmadan önce açıklama yapan Başkan Üner, “ Kısa sürede böylesine büyük bir başarı kazanan takımımıza bölgemiz işadamlarından oldukça fazla talep geldi. Kurumsallaşma adımlarımızı hızla tamamlamaya çalıştığımız bu dönemde gelen talepler doğrultusunda yönetim kadromuzu genişleterek daha güçlü bir Arnavutköy Belediyespor hayalimize bir adım daha yaklaşmış olduk'' dedi.



Basın karşısına çıkan yeni yönetim kurulu yeni sezon öncesi birlik beraberlik ve başarı dileklerinde bulundular. Yeni yönetim kurulunda Başkanvekili Faruk Ceylan, geçtiğimiz sezon Başkan yardımcılığı görevinde yer alan Ş.İsmail Aksu ve Murat Küçük gibi önemli isimleri tekrar yönetim kadrosuna kazandırarak bu sezon daha güçlü olacağız mesajı verildi.


Arnavutköy Belediyespor yeni yönetim kurulu
Av. Ercan Üner (Başkan), Faruk Ceylan (Başkanvekili), Ş.İsmail Aksu, Murat Küçük, R.Ekrem Baltacı, Süleyman Cörüt, Sinan Kadı, Lütfi Biçen, Mehmet Sevinçtekin, Melik Aydemir, Fahrettin Efe, Takyettin Çiçek, Yunus Öncü, İsmail Demir, Orhan Gökçe, Vedat Çelebi, Fikri Çelik

HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...