Pazar, Temmuz 28, 2013

Tepebağ Kültür Ömer Baygın'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Zeytinburnu temsilcisi Tepebağ Kültürspor, geçtiğimiz sezon Zeytinburnu Hürriyetspor'u SAL'a taşıyan teknik direktör Ömer Baygın ile yeni sezon için anlaştı.


Yerel Futbol'a konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tepebağ Kültürspor genel koordinatörü Erhan Tan; "Hocamız zaten bize yabancı bir isim değil, geçen sezon Zeytinburnu ilçesinin bir başka takımı olan Hürriyetspor'u çalıştırıyordu. Takımını SAL'a taşıyarak da başarısını gösterdi. Hocamızın tecrübesine güveniyoruz. Başkanımızla yaptığım görüşmede Ömer Hoca'nın kulübümüz için en ideal isim olduğunu bildirdim ve Hürriyetspor'un da SAL'da mücadele etmeyeceğini açıklamasından sonra hocamızla görüşüp anlaştık. İnşallah yeni sezonda ekip olarak Tepebağ Kültürspor'u hakettiği yere getireceğiz" dedi.


DSC_0018

 

Genel koordinatör Erhan Tan'ın ardından kısa bir açıklama yapan teknik direktör Ömer Baygın ise şunları söyledi; "Hedefleri olan ve size güvenen bir takımda olmak bir teknik direktör için başarıya giden yolda en önemli şeydir. Burada bize güvenen bir yönetim var, beraber güzel işler yapabileceğimize inanıyorum"dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER

 

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.