Çarşamba, Temmuz 24, 2013

Büyükçekmece çalışmalara başladı

Yeni sezon hazırlıklarına start veren Büyükçekmece Belediyespor’da yeni sezon planlaması yapıldı ve bordo-mavililer, dün kendi tesislerinde topbaşı yaptı. Hedeflerini Spor Toto 3. Lig olarak açıklayan Büyükçekmece Belediyespor’un yeni ismi ile bu ligde fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. Büyükçekmece stadında sezonun ilk idmanını Teknik Direktör Tacettin Doğan gözetiminde yapan Büyükçekmece Belediyespor’da futbolcuların moralli olduğu gözlendi.

Atalay; Yeni sezon hayırlı olsun
Sezonun ilk idmanını izleyen Büyükçekmece Belediyespor Genel Kaptanı Ahmet Atalay, takımlarının iyi konumda olması için gereğinin yapıldığını söyledi. Sezona şampiyonluk parolasıyla girdiklerini söyleyen Atalay, “Büyükçekmece Belediyespor, bu sezon hedefini 3. lig olarak belirlemiştir. Biz yönetim olarak bunu başaracak kadroyu oluşturmak için gayret gösterdik. Şu ana kadar yapılanlar herkesi memnun etti. Bu memnuniyetin sonunun başarı olmasını diliyorum. Yeni sezonunun tüm camiamıza ve spor kamuoyuna hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaya; Ezber bozacağız
Takıma yapılan kaliteli transferlerin uyum sürecinin fazla uzun sürmeyeceğini söyleyen Basın Sözcüsü Hüseyin Kaya, geçtiğimiz yıllarda çok yaklaştıkları fakat çıkamadıkları 3. lige bu sezon çıkacaklarına inandıklarını dile getirdi. Ezber bozacaklarını söyleyen Kaya, takım olarak 3. lige çıkmak için gereğini fazlasıyla yapmaya gayret göstereceklerini söyledi. Dün yapılan ilk çalışmaya sezona merhaba dediklerini söyleyen Kaya, iyi bir ekip oluşturduklarını, ligde iyi neticeler alabilmek adına ellerinden geleni yönetim olarak yapacaklarını söyledi. Teknik Direktör Tacettin Doğan ve ekibine olan güvenlerinin tam olduğunu söyleyen Kaya, birlik ve beraberliğin takımı hedefine ulaştıracağına inandıklarını belirtti. “Bu sezon 3. lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız” diyen Kaya, “Artık ezber bozacağız ve alışılagelmiş şampiyonluk hedefine bu sezon mutlaka ulaşacağız. İyi bir ekip olduk ve bu ekiple mutlu sona ulaşan takım Büyükçekmece Belediyespor olacak” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...