Perşembe, Temmuz 25, 2013

Akçakoca Gökspor'dan iftar yemeği

2011-2012 sezonunda Düzce 1. Amatör Lig’den 2. Amatör Lig’e düşen Akçakoca temsilcisi Gökspor, ikinci amatörde ilk ikiye girerek tekrar birinci amatöre çıktı. Gökspor kulübü takım olarak topluca Cumhuriyet meydanında bulunan Merkez resteurant’ta iftar yemeği  verdi. İftar yemeğinde Akçakocaspor asbaşkanı Ziya Denizgez,Yerel futbol Düzce temsilcisi İbrahim Tuzcu ve Gökspor teknik heyeti ve futbolcular katıldı.Yemek yendikten sonra futbolcularla geçen sezon değerlendirilmesi yapıldı.

Akçakocaspor asbaşkanı Ziya Denizgez oyuncular kutladı
Futbolcularla bilgi alışverişleri yapıldıktan sonra Akçakocaspor asbaşkanı Ziya Denizgez futbolcuları kutlarken,şunları söyledi “ Akçakoca’da şimdiye kadar 21 takım kuruldu,malasef şimdilerde bu takım sayısı ikiye inmiş durumda,Gökspor kulübüne desteğinden dolayı Gökhan  Necati Solak beye çok teşekkür ediyorum ,çünkü bu kulüplerimiz çok zor şartlarda mücadele ediyor,inşallah gelecek sezon birinci amatörde söz sahibi olursunuz .Bu köy kulübü olan Gökspor kulübünü yaşatmak sizlerin elinde,bizlere ne görev düşüyorsa elimizden gelen desteği esirgemıyeceğiz”dedi.

 Gökhan Necati Solak takımını tebrik etti
 Bağdatlıoğlu Tarım Ürünleri Yılbağ Otomotiv San.Tic.Limd .Şirketi başkanı işadamı Gökhan Necati Solak Muhabirimiz İbrahim Tuzcu’ ya bazı açıklamalarda bulundu:
Çok zor şartlarda mücadele ediyoruz
“Akçakoca’da köy kulüplerinden olan Gökspor kulübü 2010-2012 yılında bütün zorluklara imkansızlıklara karşı takımı ikinci amatör lig kümesinden birinci amatör lig kümesine çıkarmayı başardık,2011-2012 yılında birinci amatör lig kümesinde oynamaya başladıklarında bazı oyuncuların takımdan ayrılması,maddi zorluklar,takıma ilgisizlik,vb gibi etkenler bizleri çok zor duruma soktu ve o yıl tekrar 2 ci amatör kümeye düştük. 2012-2013 yılında hedef olarak önümüze  3 yıl belirledik,yeni genç,dinamik yapısıyla bir yönetim belirledik,ayrıca futbol takımımıza bu yıl U- 17 katogorisinden katkı yaptık,3 adet dışarıdan transfer yaptık,kadromuzu genç tuttuk,başarıya aç oyunculardan kurulu yaptık,ve tekrar birinci amatöre çıkma sevincini yakaladık.Hepinizin verdiği emeğe karşı çok teşekkür ediyorum.,inşallah birinci amatörde başarılı bir sezon geçirip hedefimiz olan süper amatöre çıkma şansını yakalarız

Akçakoca’da tek köy takımıyız
Biz Akçakoca’da tek köy takımı olarak mücadelemizi sürdüreceğiz, Bundan sonra inşallah yeni takımız ile  başarıların devamını görmek istiyorum.Ayrıca Akçakocaspor yöneticileri bizlerin yanımızda olduğu için onlara çok teşekkür ediyorum.En kısa zamanda takımızı toplayıp açılışımızı gerçekleştireceğiz.Yeni sezona çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz,artık merdiven takımı olmak istemiyoruz,çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz,bazı oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor,eski takımdan hiçbir kayıbımız yok birkaç transfer  yapıp sezonu açmağı düşünüyoruz”dedi.

Ömer Faruk Şiran çok şey borçluyuz
Solak İl G.H.S.M Ömer Faruk Şiran için de şunları söyledi“İl Gençlik hizmetleri spor müdürümüz Ömer Faruk Şirana çok şey borçluyuz.Yine Akçakoca şehir stadını bize en kısa zamanda hizmete sunan il müdürümüze çok teşekkür ediyorum Düzce’yi spor’da atağa kaldırarak devrim yaptı. Bize böyle bir tesis kazandırdı.

Erkin Hocamıza inanıyorum
Gökspor kulübünün buralarda olmasında büyük payı bulunan ,Erkin Gündoğan ve Hakan Aydoğan arkadaşlarıma bu zamana kadar yaptıkları katkılarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yine yeni sezona onlarla devam edeceğiz “dedi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


[gallery columns="5" ids="71348,71347,71346,71345"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...