Çarşamba, Temmuz 24, 2013

Büyükçekmece Kulüpler birliği iftarda buluştu

Büyükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Seyidoğlu, Yönetim kuruluna Mimarsinan Kebapçı Çetin Ustada düzenlediği iftar yemeğinde ağırladı.
Yaklaşan genel kurul öncesi yönetim kurulu ile son kez bir araya gelen Seyidoğlu, yemekte yeni oluşması gereken yönetimle ilgili konuşmalar yaptı. Yemekli toplantıda faaliyet raporunu da okuyan Seyidoğlu, yeni yönetim kurulu seçiminde de başkanlığa aday olacağını söyledi. İftar yemeğine Temel Eyüboğlu, Tamer Canbaz, Mustafa Uçar ve Selim Pazarlı katıldı. Kulüp Faaliyet raporunu basınla paylaşan Seyidoğlu’nun faaliyet raporu aşağıdaki gibi şekillendi.

Derneğin Faaliyet raporu
Üç yıl önce olağan genel kurul toplantısı sonucunda siz değerli üyelerimizin oyları ile oluşturduğumuz yönetim ve denetleme kurulu üyesi arkadaşlarımız ile görevimizi bugüne kadar layıkıyla yapmanın gururunu taşımaktayız. Zor şartlarda güzel icraatlar yapabilme çabası içerisinde çalışmalarımızı tamamlayarak bu güne kadar geldik. Bu süreçte bizlere destek olan tüm kurum, kuruluş ve kişilere bir kez daha teşekkür ediyoruz. İlk yönetim kurulu toplantımızda yönetim kurulu başkanlığına Mehmet Seyidoğlu, As Başkanlığa Tamer Canbaz, Genel Sekreterliğe Mustafa Uçar, Muhasip üyeliğe Hasan Kara, Saymanlığa Mensuri Çarıkçıoğlu, Üyeliğe Tayfun Şen, Basın Sözcülüğüne İbrahim Gülkoku’yu getirerek göreve başladık. Sırasıyla İlçe Belediye Başkanımızı, İlçe Kaymakamımızı, İlçe Spor müdürlüğümüzü ziyaret ederek Amatör takımlarımızın ve amatör sporcularımızın sorunlarının çözülebilmesi için çalışmalar başlattık. Derneğimiz adına aidatlarımızı makbuz karşılığında toplayarak gelir gider defterimize kaydettik. Dernek adına ikamet ettiğimiz binanın kira ve stopaj bedellerini ödedik. Farklı zamanlarda farklı talepler ile müracaat eden takım ve sporcularımıza maddi ve manevi destek olduk. Ocak 2011 tarihinde TFF İstanbul İl Başkanlığı ile koordineli bir çalışma sonucunda U-13 Milli Takım bölge seçmelerini Gürpınar stadında gerçekleştik. Dernek adına her yılın Nisan ayı sonuna kadar il dernekler müdürlüğüne verilmesi gereken beyannameleri eksiksiz olarak tamamlayarak teslim ettik. Haziran 2011 tarihinde Esenyurt amatör spor kulüpleri destekleme derneği kurulması ile beraber ilgili takım ve üyelerini üyelikten çıkarmak zorunda kaldık. Ayrıca Kasım 2012 tarihili toplantımızda Beylikdüzü ilçesinde de kurulmakta olan Destekleme Derneği nedeni ile oradaki takımları temsil eden arkadaşlarımızı üyelikten çıkarmış bulunmaktayız. Bunun yanında derneğimize önceki yıllarda üye olan bazı arkadaşlarımız da dernek tüzüğümüze aykırı davranış ve uygulamalar nedeni ile üyelikten çıkartılmışlardır. 2012-2013 Haziran ve Temmuz aylarında İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun organize ettiği U-14 İstanbul İlçe şampiyonluğuna İlçemiz sporcuları ile katılarak ilçemizi temsil ettik. Başarı olarak çeyrek final maçları oynadık. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla sık sık ilçede yapılmakta olan spor müsabakalarına katılarak takımlarımıza destek olma gayretinde bulunduk. Son yönetim kurulu toplantımızı 20 Haziran 2013’te yaparak genel kurul toplantı kararını alarak görevimizi tamamlamış olduk. Bugün siz değerli üyelerin oyları ile oluşturacağı yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyesi arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

Büyükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Yönetim Kurulu

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.