Cuma, Temmuz 26, 2013

Eyüpspor'da imza şov

Yeni sezonda Mehmet Şansal’ı takımın başına getiren Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Eyüpspor dış transferde 14 futbolcuyu renklerine bağlarken,İç transferde ise 12 futbolcu ile yeniden anlaştı.



Eflatun-Sarılı ekip, kendi tesislerinde Belediye Başkanı İsmail Kavuncu , kulüp Başkanı Şevket Sever ve yöneticilerin de katılımı ile düzenlediği imza töreninde iç ve dış transferde anlaştığı futbolcularla sözleşme imzaladı.


Eyüpspor iç transferde kaptan Eser, Aytürk, Mustafa, Gökhan, Emre, Emrah, Uğur, Soner, Erhan, Başaran, Hamit ve Mehmet ile yeniden anlaşırken, dış transferde ise Kaleci Emrehan (Turgutluspor), Emrah( Batman Petrol), Uğur (Sancaktepe), Ahmet (Karagümrük), Ethem ( Gaziosmanpaşaspor), Furkan ve Güven (Fenerbahçe), Aytaç (Bayrampaşaspor), Aytek (Tepecikspor), Mesut (Rize), Nizamettin (Keçiörengücü), Tuncay (Ofspor), Mehmetcan (Elazığ Belediye ) ve Savaş'ı ( Ramispor) renklerine bağladı.


İlk etap çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren Eyüpspor 28 temmuzda 10 günlük kamp çalışmaları için Kocaeli Kartepe’ye gidecek. Bu arada Eyüpspor taraftarları bir ilki gerçekleştirerek İstanbul’da bulunan 11 kulübün Tribün liderlerine Bu akşam Eyüp’te İftar yemeği verecek.


HABER: EROL EFTEKİN
FOTOĞRAF: NAZMİ ALKIŞ


[gallery ids="71512,71513,71514"]

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.