Pazar, Temmuz 28, 2013

Akçakocaspor'da yaprak dökümü

2013 – 2014 sezonunda Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Akçakocaspor’da yeni sezon öncesi yaprak dökümü yaşanıyor.  6 futbolcu takımdan ayrılırken Akçakocaspor yeni sezon öncesi güç kaybediyor .Akçakocaspor’da devam eden belirsizlik yüzünden bazı futbolcuların ayrılması  Akçakoca’da şok etkisi yaptı. Geçen sezon kadroda yer alan İstanbulspor’dan transfer edilen Cihan Şentürk, Kırklarelispor’dan transfer edilen Korhan Kılıç ve Çubukluspor’dan Yunus Emre Şenoğlu,Velimeşe’den gelen Ergin Kankal,Düzcespor’dan gelen Burak Gürsoy takımdan ayrıldılar.Kaleci Cihan Şentürk Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Niğde Belediyespor, Korhan Kılıç,Yunus Emre Şenoğlu ,Burak Gürsoy Sultanbeylibelediyespor,Ergin Kankal Aydın Çine Mardan takımına transfer oldular.Takımdan en son olarak ayrılan ve geçen sezon Bolu şehir stadında  Düzcespor ile oynanan baraj maçında son dakikada attığı golle takımının BAL liginde kalması sağlayan , Ozan Can  Sakarya temsilcisi Adapazarıspor’a transfer oldu. Giden bu altı oyuncu muhabirimize yaptıkları açıklamalarda şunları söylediler “Akcakocaspor eski baskanı Yigit Önder Yılmaz’ın ısrarları  neticesinde Akcakocaspor’u tercih ettiklerini bundan da pişmanlık duymadıklarını dile getirirlerken. Akcakocaspor’da yönetimdeki belirsizlik yüzünden ayrıldıklarını, kimseye kırgın  olmadıklarını,formanın hakkını verdiklerini düsündüklerini,gelecek sezon için Akcakocaspor’a  basarılar dilediler”.

Ozan Can kimdir
1992 İstanbul-Bakırköy doğumlu, Ozan Can futbola Bakırköyspor alt yapısında başladı.oradan Halıde Edıp Adıvar a transfer oldu,2012 yılında ise Akçakocaspor’a geldi.Bu yıl 7 gol ile takımının golcusü oldu.

İç transfer çalışmaları bitti
Akçakocaspor  hoca arayışınıTeknik Direktör Ali Murat Erçoban, en son İkinci Amatör Ligde Gölyaka temsilcisi İçmelerspor’u çalıştıran Mustafa Dursun ve Selahattin Bal ile çözerken, yeni sezon öncesi transfer konusunda ağır davranan Akçakocaspor. iç transfer görüşmelerini tamamlayarak, Cüneyt KARACAN,Fatih KOCAADAM,Kadir BÜYÜK,Çoşkun DALANÇIKAN,Burak SÖKEZOĞLU,Enes KAYMAZ,ve Öner ALEV ile anlaşma sağlandı.

HABER: İBRAHİM TUZCU

[gallery columns="5" ids="71950,71949,71948,71947"]



Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.