Pazartesi, Temmuz 22, 2013

Sakaryaspor'un gençleri moral buldu

Sakaryagücüspor takımı sporcuları, Aqua Parkta yüzerek bir sezonun yorgunluklarını üzerinden attılar.


 Muammer Fidan başkanlığında geçtiğimiz seon U13-14 ve U19 Gençler Liginde başarılı maçlar çıkartan Sakaryagücüspor takımı sporcuları, tüm sezonun yorgunluğunu,  Karaman yolu üzerindeki Suada Marin Aquapark’ta yüzerek üzerlerinden attılar. Genç yönetici Sinan Güler idaresinde Havuzdan çıkmayan şampiyon sporcuların keyfine diyecek yoktu. Sporcular birlikte suyun keyfini çıkartılar. Havuzda neşeli bir gün geçiren 1995-2003 doğumlu sporcular, havuz başında top sektirdiler. Sakaryagücüspor takımı son olarak 2nci Amatör U19 Gençler Liginde başarılı olmuş ve adını 1nci Amatör U19 Gençler Ligine yazdırmıştı.


 “Sakaryagücü bir ailedir “diyerek sözlerine başlayan Takımın genç yöneticilerinden Sinan Güler; “ Çok değerli Sakaryagücü destekçileri, yöneticileri, futbolcuları, karşıtları ve dostları. Bu kulüp bundan 3 yıl önce , Türkiye'de kısıtlı imkanlarla neler yapılabileceğinin tüm futbolseverlere gösterilmesi için kuruldu. Gönül işi olan bu futbol sevgisi ile yoğurduğumuz Sakaryagücü’ne kimisi sevgisini, kimisi zamanını, kimisi emeğini, kimisi parasını, kimisi de herşeyini verdi ve vermeye devam ediyor. Yeni kurulan bir takımdan kimsenin beklemediği kadar başarılar gelince haliyle meyve veren ağaç taşlanır misali bizi karıştırmak isteyenler , başarımızı çekemeyenler çok oluyor. Kurulduğumuz günden itibaren o kadar çok sıkıntılar , problemler yaşandı ki hepsini zamanla aştık, tecrübe sahibi olduk “ dedi.


“Bu takım daha yeni doğmuş bir bebek. Daha yeni yeni emeklemeye başladı, daha yürüyecek, daha koşacak, büyüyecek bir çığ gibi , kendisini aşacak Türkiye'ye adını ezberletecek “diyerek sözlerine devam eden Güler ; “ 5-6 yıl içinde şehirden şehire gideceğiz. Her hafta başka bir futbolcumuzun maçını izlemek için. Evimizde televizyonumuzu açıp maçlarını izleyeceğiz bir çoğunun. Gururlanacağız. Ağlacağız ama sevinçten. Ama bunları yaşayabilmemiz için bu aile ortamını bozmamız lazım. Çok sevdiğim Sefer Bahadır Abim çocuğunun “baba “demesini duyacağı zamanda takımla beraber maçtaydı. Çok değerli Fuat Alaylı Abim , tarladan geldi. İşini gücünü bırakıp, Fazlı Demirci abim evinin yolunu unuttu. Çetin hocam mesaisinde uyudu, takımı çalıştırabilmek için. Adını saymadığım Herkes büyük fedakarlıklar yaptı“dedi.


 Güler son olarak ; “ Kimse kendisine söylendiğinde ya da yapıldığında hoşuna gitmeyecek şeyleri başkasına yapmasın. Bu ailenin başarısını kıskananları sevindirmeyelim. Kendi içimizde kopmalar yaşansada , biliyorum ki gönülleri takımın başarısından yana. Herkes yapıcı olsun, kavgacı olmak , bizden başka kimseye zarar getirmez. Zaman içinde bu aileden kopan kişilere kapımız her zaman açıktır. Et tırnaktan ayrılmaz. Zaman birlik olma zamanı, tek yumruk olma zamanı. Bir toplulukta herkesin memnun olması imkansız bir durumdur. Karşıt fikirler ve düşünceler olacak ki başarı gelsin, eksiklerimizi görelim. Doğru yolu bulalım. Kendi düşüncemize göre yanlış bir şeyi, doğruyu bulmak ve göstermek için kızıp gitmek yerine , mücadele edelim. Gelin bu ailenin bireyi olmaya devam edelim. Bu ailenin bir bireyi olarak , hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.