Pazartesi, Temmuz 22, 2013

Karasu'ya saha müjdesi

 12 Temmuz Cuma günü Karasu Atatürk stadını gelen İstanbul Futbol İl temsilcisi Yemen Ekşioğlu, İlçe stadını Başkan Hasan Özkan ve Onursal Başkan Yılmaz Ekşi ile birlikte gezdiler.


Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkan Karasuspor’a bu stadın yakışmadığını ifade eden Yemen Ekşioğlu, hemen Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı arayarak , Karasu İlçesinin durumunu anlattı ve çok acilen Karasu ilçesine bir sentetik saha yapılmasını istedi. Ekşioğlu, Karasu’nun yaz aylarındaki nüfus oranını anlatırken , birde İlçe futbol takımının Bölgesel Amatör Ligde (BAL) oynayacağını , ayrıca yaz aylarında artan nüfus ve spor kulüplerinin çok olmasını dile getirdi.

Genel müdür Baykan , 17 Temmuz Çarşamba günü Karasuspor Başkanı ve onursal Başkan Yılmaz Ekşi ASKF başkanı Hüseyin Kama’yı Ankara’ya beklediklerini , varsa ellerinde bir proje ile gelmelerini isteyerek hemen acil programa aldırıp , 2013 yılında başlanıp kısa sürede yeni sentetik sahanın yapımına başlanacağını , söylerken Yemen Ekşioğlu ; “Bende Karasulu sayılırım ve siz genç yöneticilerin ileriye dönük bırakacağınız , en büyük eseriniz , bu saha olsun. Sadece sportif başarılar ile , insanlar anılmaz. Bıraktığınız eserler ile anılmanız en büyük mutluluğunuz olsun “ diye konuştu.

HABER: AHMET ŞEN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.