Cuma, Temmuz 19, 2013

Armutlu Belediyespor transferde coştu

Bölgesel Amatör Lig'deki Yalova temsilcilerinden Armutlu Belediyespor’da transfer dönemi hareketlendi. Siyah Beyazlılarda, iç ve dış transferde anlaştıkları oyuncular açıklandı.


2013-2014 sezonunda Yalovaspor ile beraber Yalova'yo Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil edecek Siyah Beyazlılarda transfer sessizliği sona erdi. Bombaları bir bir patlatan Armutlu Belediyespor’da başkan Levent Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, anlaşılan oyunculara imza attırmaya başladı. Yeni sezonda güçlü kadro oluşturmayı hedefleyen  Armutlu, iç transferde Burak Çayır, Ercan Bulut, Mahir Koçak ve Samet Kayıkçı ile nikah tazelerken, dış transferde ise 12 futbolcuyla anlaşma sağladı.Siyah Beyazlı ekibimiz, dış transferde Fatsa’dan Mehmet Bayram, Oktay Kanbolat ve Volkan Bozkurt, Kestel’den Dursun Altan, Çorum’dan Salih Kılavuz ve Turgay Doğan, Turgutreis’ten İbrahim Aktaş, Salihli’den Ferhat Uysal, Emirdağ’dan Sinan Aydın, Bartın’tan Kemal Şimşek ve son olarak Kahramanmaraş’tan Erman Deveci ile Ali Özkan’la yeni sezon için anlaştı. Armutlu Belediyespor Kulübü Başkanı Levent Öztürk, yeni transferler için önümüzdeki günlerde toplu imza töreni düzenleyeceklerini söyledi.


KAYNAK: www.ajansyalova.com


 

8 yorum:

osman dedi ki...

dursun atanı almak büyük başarı armutlu belediye adına bal liginin asist kralını almak gerçekten en doğru iş

yeliz dedi ki...

YENİ TRASNferler hayırlı olsum mahir iyi topçu elde tutmak en mantıklısı trasnferlere bakıncada dursun atan paf liginde sayısız maçı olan bi topçu bu sene çok iş yapar armutluya şimdiden başarılar

ayşe dedi ki...

dursun abim başarılar armutlu inş bu sene 3.üncü ligte seninde çabanla abii

taner dedi ki...

dursun kardeşim hayırlı olsun inş. daha iyi yerlere gelirsin bu arada dursun atan altan değil yanlışı düzeltirseniz iyi olur armutluya bu sene başarılar ..)

cansu dedi ki...

armutlu belediyespora başarılar bravo dursun atan .:) sen ne topçusun be duko reisim benimm :)

sabri dedi ki...

duko bu sene armutluyu taşı lige özlücek seni kestel halkı

murat dedi ki...

duko reis armutluya gitmş vayy bee tebrikler armutlu yöneticilerine iyi trasnfer yapmışlar kestel nasıl bırakır reisi anlamış değilim

noname dedi ki...

bi kişi girmiş ismi değiştirip değiştirip yorum atmış :D güzel piyasa

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...