Cuma, Temmuz 19, 2013

Gökay Baykal da Reşitpaşaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Reşitpaşaspor, Arnavutköy Belediyespor'da iki sezon üst üste şampiyon olan kadroda yer alan Gökay Baykal ile anlaştı.
IMG_8816


Gökay Baykal kimdir?
Futbol hayatına 2000 yılında Yıldızspor'da başladıktan sonra 2005 ve 2006 yıllarını Leventspor'da  geçirdi. 2007 yılında Hürriyet Gücü ile anlaştı ve 3 sezon bu takımın formasını giydi. 2010 yılını Gümüşsuyuspor'da geçiren 1987 doğumlu sağ kenar oyuncusu son 2 sezondur da Arnavutköy Belediyespor takımında forma giydi.

HABER: ERHAN HARPUT

5 yorum:

Taraftar dedi ki...

Gökay kardeşim rabbim yolunu açık etsin Arnavutköy Belediyeye verdiğin tüm emeklerin için teşekkür ederiz inşallah en yakın zamanda yolun buraya tekrar düşer seni seviyoruz

Muratyanan dedi ki...

Gökay baykal arn icin cok iyi seyler yapmıştır resitpasa iyi transfer yaptı tebrikler.arn belediye gökayın yerine aldıgın adamlar kim merak ediyrz börekci yine yapmıştr transferleri nde olsa hem yönetici hem baskan hemde hoca.

alanyayaya dedi ki...

Kardeşim yolun açık olsun. Nice şampiyonluklara.

hilmicem dedi ki...

Reşitpaşasporu amatör liglerde top koşturan zeki cevik ve ahlaklı bir arkadaşımızı bünyesıne kattığından dolayı tebrik ediyorum.Gökay kardeşime daha nice başarılar diliyorum.Ait olduğun yerdesin dostum.Yeni taraftar kitlesiyle daha güçlü bir Reşitpaşa bekliyor bu sene.Arnavutköyspor kaçan balık büyük olurmuş bunu bu sezon göreceksiniz.Kıymet bilmek gerektiği vurguluyorum.Alem futbolcu görcek be...

hakan özder dedi ki...

bu taraftar seni unutmayacak gökay abi yaptıkların için teşekkür ederizz yolun açık olsunnn

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.