Cuma, Temmuz 19, 2013

Edirnespor Gençlik'in kongresi yapıldı, renkleri değişti

Edirnespor GK kongresinde yeni yönetim belirlenirken takımın mavi-siyah-turuncu olan renkleri sarı-kırmızı-siyah olarak belirlendi ve kulüp logosu yeni renklere göre yeniden dizayn edildi.
Aliço Pehlivan Spor Merkezi’nde toplanan Edirnespor GK kongresinde Hakan Sedefçi yeniden başkanlığa seçilirken yönetim kuruluna da yeni isimler getirildi.


Divan Başkanlığını Polat Öztaş ve yardımcılıklarını da Korcan Tuna ve  Fatih Kayasöken’in yaptığı kongrede faaliyet raporu ve mali rapor okunarak ibra edildi. Mali rapora göre Edirnespor GK’nın geçtiğimiz sezon ki gelir ve giderleri 711 bin 42 lira olarak açıklandı.


Kongrede Tüzüğün 2.maddesi 14. Bendinin değiştirilmesi için önerge verildi. Önergede kulübün renklerinin “Sarı-kırmızı-siyah” olarak değiştirilmesi istendi. Bunun üzerine Batı Kale Taraftar Grubu liderlerinden Serdar Acar söz aldı ve mavi-siyah renklerin değiştirmemesini istediklerini belirterek “Bu takım kurulurken bize ne olursa olsun renklerin değişmeyeceğinin, başka hiçbir kulübü çağrıştıran renklerin kullanılmayacağın teminatını vermişlerdi. Kendimizi kandırılmış hissediyoruz.” dedi.


edirnesporgk-yeni-logo


Değişiklik önergesi oylamaya sunuldu ve 12 ret oyuna karşın oy çokluğu ile kabul edildi. Bunun üzerine Batı Kale taraftarları salonu terkederek “Bizim artık tribün desteğimiz sona ermiştir” dediler.


Daha sonra organların seçimine geçildi ve :


Yönetim Kurulu asil üyeliklerine;
Hakan Sedefçi, Serkan Üner, Burak Güngörmedi, Suat Bulut, Turgut Taşdemir, Mehmet İlktan, İnanç Haseki, Haluk Ülker, Levent Alamut, Serkan Oltandiken, Raif Yılmaz, Yalçın Günal, İbrahim Acar, Tuncay Yılmaz ve Mehmet Grammeşin


Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine;
Hasan Sanal, Cüneyt Erginler, Özer Adalarda, Tugay Ardaboylu, Mehmet Ali Asar, Serkan Ulusoy, Cengiz Erdan, Üner Mıhlayanlar, Fatih Kayasöken, Ümit Gega, Şenol Geçmiş, Tanzel Temel, Korcan Tuna, Abdullah İrgin ve Özcan Satar,


Denetim Kurulu asil üyeliklerine;
Savaş Üner, Erkan Benzerli ve Koray Zöngür


Denetim Kurulu yedek üyeliklerine
Ömür Adalardan, Serhat Çetin, Eren Oğuz seçildiler


KAYNAK: www.e-trakya.com


[gallery columns="5" ids="70103,70102,70101,70098,70099,70100"]

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.