Pazartesi, Aralık 26, 2011

Kozlu’da ikinci yarı hazırlıkları başladı


Bölgesel Amatör Lig 13. Grup’ta mücadele eden Kozluspor’da, ligin ikinci yarısı çalışmaları bir haftalık izinin ardından dün başladı.


Saat 15.00’te kendi tesislerinde toplanan yeşil-beyazlı ekip ikinci yarı çalışmalarına start verdi. Antrenman öncesinde futbolcuları ili yaklaşık 20 dakikalık bir konuşma yapan Öztürk, onları ligin ikinci yarısına motive etti.



Ligin ikinci yarısında zirve mücadelelerini devam ettireceklerini belirten Öztürk, ikinci yarıda hazırlıkları hakkında şunları söyledi; “Ligin ilk yarısını 20 puanla 3’üncü sırada tamamladık. İkinci yarıda zirve iddiamızı devam ettirmek için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. İlk yarıda kadrosunda yer alan Ferhan Samancı ve Fatih Deniz’in  Zonguldakspor’a transfer  oldu. Yerlerine birkaç oyuncu olmak için görüşmelerimiz sürüyor. Listemizde yer alan Balıkesir Küçükköy Belediyesporlu 1985 doğumlu Ulaş Yalçın dün takım ile birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı. En son Tavşanlı Linyitspor’da oynayan, Zonguldak’ta  üniversite okuyan Ali Akyüz de Kozluspor ile antrenmanlara çıkıyor. Bu iki futbolcu bir süre antrenmana çıkacaklar.


Durumları  ileriki günlerde netlik kazanacak. Bir hafta boyunca kendi tesislerimizde çalışacağız. Daha sonra yılbaşı tatili vereceğiz. Tatil dönüşü çalışmalara devam edeceğiz. Yılbaşı sonrası bir kamp düşünüyoruz. Yönetim kamp yeri için görüşmelerini sürdürüyor. Yapacağımız birkaç takviye ile ikinci yarıya bomba gibi girmek istiyoruz.”



Haber-Fotoğraf: Ercan Aygün
http://www.demirmedya.net/

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...