Salı, Aralık 27, 2011

Minik futbolcu oyundan çıkartılınca ağladı

Zonguldak’ta, ilköğretim okulları arasında düzenlenen futbol il birinciliği karşılaşmasında, beden eğitimi öğretmeni tarafından oyundan alınmasına üzülen 11 yaşındaki Yusuf Akbulut ağladı.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği il birinciliğinde grup maçları Fener Sahası'nda dün başladı. Yarım sahada 15'er dakikadan 2 devre halinde oynanan maçlarda takımlar 8'er kişi ile mücadele ediyor. Bugün oynanan 10 karşılaşmadan biri de Ahmet Erdoğan İlköğretim Okulu ile Üzülmez İlköğretim Okulu takımları arasında oynandı. Ahmet Erdoğan İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Turan Altıntaş, maçın 19'uncu dakikasında defans oyuncusu Yusuf Akbulut'u oyundan alırken, yerine de aynı yaştaki futbolcusu Mert Yazıcı'yı dahil etti. Oyundan alınmasına üzülen Yusuf Akbulut, saha kenarında yere oturarak ağlamaya başladı. Futbolcuyu, yedek kulübesindeki takım arkadaşları ve başka bir okulun beden eğitimi öğretmeni teselli etti.

Takım arkadaşlarının hırs yaptığı için ağladığını söylediği Yusuf'un saha kenarından izlediği maç, Ahmet Erdoğan İlköğretim Okulu'nun 7- 0 üstünlüğü ile sona erdi.


 

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.