Salı, Aralık 27, 2011

Karadeniz şampiyon...

MAHMUTBEYSPOR :0 KARADENİZSPOR :3
İstanbul U17 Ligi 15. Grupta lider Karadenizspor en yakın takipçisi Mahmutbeyspor’u deplasmanda Ömer’in (2) ve Berke’nin golleriyle 3-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Geçtiğimiz sezon Türkiye beşincidi olan Tevfik Güneş’in talebeleri, U15 takımlarının şampiyonluğundan sonra bu sezon ikinci kez mutlu sona ulaştı.



Bağcılar Belediyesi Mahmutbey sahasında Mahmutbeyspor ile Karadenizspor U17 takımları mutlak galibiyet için saha çıktılar. Müsabaka boyunca rakibine göre daha atak ve iyi futbol oynayan Bordo-mavili Gaziosmanpaşa temsilcisi, müsabakanın 35. dakikasında Ömer’in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.

İkinci yarıda da aynı oyun sergileyen Karadenizspor, Ömer’in ve Berk’in arka, arkaya attığı gollere skoru 3-0 yaptı. Karadenizspor, geçen hafta Merter maçında kırmızı kart gören Ali Osman ve Emre Çavdar’ın cezası nedeniyle oynamadığı maçta, çekinerek geldiği deplasmanda, en yakın takipçisi Mahmutbeyspor’u Bağcılar’da 3-0 mağlup ederek şampiyonluk sevinci yaşadı.

Tevfik Güneş: Amacımız Türkiye şampiyonluğu
Maçtan sonra Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Karadeniz Spor Kulübü Alt Yapılar Teknik Sorumlusu Tevfik Güneş, Her kategoride Türkiye genelinde derece yapmayı hedeflediklerini belirterek, “Amacımız Türkiye Şampiyonluğunu elde etmek. Azimle kararlılıkla çalışıyoruz. Yıllardır alt yapıda iyi çalışıyoruz. Doğru işler yapıyoruz. Her sezon bir önceki sezondan daha başarılı olmak zorundayız. Bu sezon yine Gaziosmanpaşa’yı ve İstanbul’u en iyi şekilde temsil edeceğiz ve hedefimize ulaşacağız” dedi. Mahmutbeyspor karşılaşmasına da değinen tecrübeli Teknik Direktör, “Cezalı iki oyuncumuz vardı, Mahmutbeyspor da kaliteli bir takım. Ancak biz bu maçta rakibimize oranla çok daha üstün oynadık, çok akıllı oynadık, rakibimizi 2. bölgede çok pres yaparak durdurduk, her iki yarıda bulduğumuz goller ile net bir skor yaladık ve kazandık. Hem Mahmutbeyspor hem de Merter; oldukça kaliteli iki ekip, böylesine zor iki rakibin arasından sıyrılmak bizim için başarıdır. Bundan sonra hedefimize ilerleyeceğiz ve Türkiye’de derece yapacağız” şeklinde konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE
 

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...