Pazartesi, Aralık 26, 2011

Arnavutköy galibiyet ile dönüyor

 DUDULLUSPOR  : 2  ARNAVUTKÖYSPOR  : 4
İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta Arnavutköyspor Dudullu deplasmanından üç puan ile dönerek zirve takibini sürdürdü. : 2-4.
Dudullu Stadı’nda, çok soğuk bir havada oynanan karşılaşmada her iki takım da sayısız gol fırsatı yarattı. Son vuruşlarda daha başarılı olan Arnavutköy sahadan galibiyet ile ayrılmayı bildi.
Karşılaşmaya Kırmızı-Beyazlılar fırtına gibi girdiler.Henüz 11.dakikada Yusuf’un kafa vuruşunu Dudullu savunması kale içinden çıkarttı. Hakem yardımcısının uyarısı ile gol kararı verince Arnavutköy 1-0 öne geçti. 17.dakikada ise Yaşar’ın boş kale ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Dudullu kalecisi Serhat muhteşem yetişerek 100% golü önledi. Ardından 23. dakikada Serhat ve Ümmet’in anlaşmazlığında topa dokunan Celil takımını iki farka taşıdı.
Dudullu, Zafer Altın’ın müdahalesi ve oyuncu değişikleri sonrası oyunda denge kurmayı başardı. 29.dakikada Bekir’in pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Emin’in plasesi yandan dışarı çıktı. 36.dakikada hırsı ile takımı ateşleyen Furkan’ın kafası farkı tekrar bire indirdi. 42.dakikada Talat uygun pozisyonda topu Arnavutköy kalecisi Anıl’a nişanladı. Pozisyonun devamında Furkan’ın çevirdiği topa yatarak güzel bir vole vuran Ümit oyuna eşitliği getirdi. Devre bu şekilde bitecek diye beklenirken, Dudullu ceza sahasında topla buluşan Yusuf, Arnavutköy’ü tekrar öne taşıdı.
İkinci devre her iki kalede de pozisyonlar vardı. Maçın sonucunu belirleyen golü ise maçın uzatma dakikalarında Aykut kaydetti.
Bu sonuç ile Arnavutköy 30 puan ile lider Bağlarbaşı’nın iki puan gerisinde, ikinci sırada yer aldı. Kırmızı-Beyazlılar galibiyet serilerini beş maça çıkartırlarken, dokuz maçtır da yenilmiyorlar. Dudullu ise 12 puan ile 11. sıraya geriledi. Ümraniye ekibinin yenilgi serisi beş maça çıkarken, yeşil-beyazlılar da dokuz maçtır kazanamıyorlar. Bu grupta kümede kalma barajı bu hafta 18 puanda oluştu. 16.haftada Dudullu kümede kalma açısından büyük önem taşıyan Ümraniye derbisinde Çakmak ile deplasmanda karşılaşırken, Arnavutköy’de yükselme grubu’na çıkacak takımları etkileyecek maçta Çengelköy’ü evinde konuk edecek.
STAT: Dudullu
HAKEMLER: Serkan Erkılıçoğlu, Can Küçük, Adem Ulutaş

DUDULLUSPOR: Serhat, Oğuz (Emrah 61’), Furkan, Şahin, Sefa, Ümmet (Janberk 23’), Abdullah, Emin, Ebubekir, Ümit, Fatih (Talat 30’).
TEKNİK SORUMLU: Zafer Altın

ARNAVUTKÖYSPOR : Anıl, İbrahim (Derviş 68’, Enes 78’)), Gürkan, Önder, Serdal, Osman, Celil (Abdurrahman 59’), Recep, Yaşar, Aykut, Yusuf.
TEKNİK SORUMLU: Kemallettin Dirik
GOLLER : Furkan 36', Ümit 42' // Yusuf 11' ve 45', Celil 23', Aykut 90'

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.
Bu maç ile ilgili diğer fotoğrafları "Erdem'in Amatör Futbol Fotoğrafları" Facebook Sayfası'nda bir süre sonra görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.