Perşembe, Aralık 29, 2011

Zonguldak Kömürspor yeni yıla kampla başlıyor


Bölgesel Amatör Lig 13. Grup’ta mücadele eden ve sezon çalışmalarını Kilimli’de sürdüren Zonguldak Kömürspor, ikinci yarıda da çıkışına devam etmek istiyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapan kırmızı- lacivertli ekip, hırsıyla göz dolduruyor.

Kırmızı-lacivertli ekip dün, koordinasyon, dar alanda top çalışması, hız ve çabuk çalışması, kontrollü pas ve son olarak da yarı sahada çift kale maç yaparak çalışmayı tamamladılar. Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Uğur Terzi, ikinci yarı çalışmalarına başladıklarını ve iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, yükseliş trendini ikinci yarıda da devam ettirmek istediklerini söyledi.

Araklıspor’dan anlaştıkları Ümit Çoruk’un Cuma günü çalışmalara başlayacağını belirten Teknik Direktör Terzi, taraftarlara ikinci yarı için daha çok destek vermeleri çağrısında bulundu.

Terzi; “Biz ikinci yarı çalışmalarımıza başladık ve iyi gidiyor. Çocuklarda büyük bir istek ve arzu var ve bu bizi çok mutlu ediyor. İlk etap çalışmalarımız bitmek üzere. Cuma günü sabah çalıştıktan sonra futbolculara izin vereceğiz . Daha sonra 1 Ocak akşamı Antalya’da kampa giriyoruz. Topkapı Palas’ta var ve ayın 2’sinde kamp çalışmalarımız başlayacak. 16’sına kadar kampımız devam edecek.

Araklıspor’dan anlaştığımız Ümit Çoruk, Cuma günü aramıza katılacak, o da Antalya’da kampa katılacak.  Zonguldakspor iyi yolda, iyi şeyler oluyor. Buradan taraftarlarımıza söyleyeceğimiz şey, ikinci yarı bize daha çok destek vermeleri ve daha çok inanmaları. Zaten biz bunu son dört beş haftada gördük. Kozlu maçıyla da bu çıkışımız yeniden devam edecek.” şeklinde konuştu.


Haber-Fotoğraf: Ercan Demir

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.