Cuma, Aralık 30, 2011

Çıksalın Spor Kulübü Başkanı Fikret Sivri’yi ziyaret ettik

Yerel Futbol Sitesi olarak, bizlere sürekli destek olan Çıksalın Spor Kulübü Başkanı Fikret Sivri’yi ziyaret ettik. Ziyarette, gündemde bulunan konular ile ilgili olarak Fikret Sivri Başkanımız ile fikir alışverişinde bulun ekibimiz, düşüncelerini Başkan ile paylaştılar.

18 yıldır Çıksalın Spor Kulübü’nde Yönetici olan, bu 18 yılın son 10 yılında ise Başkanlık yapan Fikret Sivri özetle; 10 yıl önce Kulüp Başkanı olan Amcasından devraldığı bayrağı daha ileriye taşıyacağını, bütün Çıksalınlılar’ın da desteği ile Kulübü, gerçekçi plan ve projelerle mutlaka çok üst düzey bir Kulüp haline getirmeyi düşündüklerini, bu planları yaparken Çıksalınspor camiası olarak bir bütün haline gelerek herkesin imrendiği bir Kulüp olmayı hedeflediklerini söyledi.

Çıksalın Spor Kulübü Başkanlığının yanı sıra, Beyoğlu Kulüpler Birliği Başkanlığı ve İASKF Başkan Vekilliği ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevi de bulunan Fikret Sivri’ye, Yerel Futbol Sitesi olarak başarılar dileriz.

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.