Çarşamba, Aralık 28, 2011

Mustafa Türlü: Çatalcaspor’u en iyi şekilde konuk edeceğiz

İstanbul Süper Amatör Lig, 5. grup temsilcilerinden Kazım Karabekir Mevlana Spor Kulübü Başkanı Mustafa Türlü, 31 Aralık 2011 Cumartesi günü kendi sahalarında karşılaşacakları Çatalcaspor’u en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.


Güzel dostluklar kuruldu
Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı maçta Çengelköyspor’a 2-1 mağlup olan Gaziosmanpaşa temsilcisinin Başkanı, Çatalcaspor’un hedefinin farklı, kendi hedeflerin farklı olduğuna vurgu yaparak, “Çatalcaspor ile aramızda son yıllarda çok güzel dostluklar kuruldu. Hazırlık ve lig maçları Çatalca’ya gittiğimizde bizi en iyi şekilde konuk ettiler. Şimdi sıra bize geldi. Konuklarımıza misafirperverliğinin en güzelini sergileyeceğiz” dedi.

Kaptanlar: “Maçı kazanacağız”
Kazım Karabekir Mevlanaspor’un kaptanı Tarık ise, “Çatalca maçı oldukça zorlu geçecek, çok kaliteli bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Taraftarlarımızın desteği ve güzel bir oyunla rakibimizi mağlup edip, bize inananları sevindireceğiz,  Bu yönde Hocamız Ferhat Kurtul’da, bizler ile her antrenman sonrası görüşüyor. Antrenmanlarda bizlere bu maçın nasıl zor geçeceğini anlatıyor. Sabırlı oynarsak ve oyun disiplininden kopmazsak bu maçta galip geliriz. Biz de futbolcular olarak rakibimiz ve dostumuz Çatalcaspor’a içtenlikle başarılar diliyoruz” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.