Perşembe, Aralık 29, 2011

NGSK-Altıntepsispor maçı 0-3 olarak tescil edildi


İstanbul 1. Amatör Lig 10. Grup’ta, 8. haftada oynanan ve 1-1 sona eren NGSK-Altıntepsispor karşılaşması, NGSK’nın cezalı oyuncu oynatması nedeniyle 3-0 Altıntepsispor lehine tescil edildi. 

Karadeniz Tekin Küçükali Stadı’nda 8 Kasım’da oynanan maçta Altıntepsispor, son dakikada attığı golle NGSK önünde 1 puanı zor kurtarmıştı. Ancak Bayrampaşa temsilcisi, bu maçta Ayazağa ekibinin cezalı oyuncu oynattığını belgeleriyle TFF’ye sundu. TFF İstanbul İl Başkanlığı da bunun üzerine maçı 3-0 Altıntepsispor’un lehine tescil etti.

Böylece Altıntepsispor bugün oynadığı Şişli Sanayispor maçı öncesi rakibiyle aynı puana ulaştı ancak Şişli Sanayispor’a 1-0 yenilince ikinci sırada kaldı.


Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

zagor61 dedi ki...

burda bu karar mac sonuna kadar şişli sanayi ve diğer takımlardan saklanmıstır nedenı ise ordan gelicek iki puanla bütün işler değisecegi içindir altıntepsinin kazanması gereken bir maçtı normal şartlarda, fakat beraberlikte onlar için iyi bir skor olucaktı kendilerince ama sadece onlar biliyordu bu durumu şişli sanayide beraberlik durumunda kendisi gene 2 puan önde olucagı için beraberliğe yatabilirdi bütün olayda buydu burda amatör fedarasyonun yaptığı büyük bir sahtekarlık söz konusudur ve araştırılmalıdır 8 kasımda yapılan itirazın cevabının 2 ay sonra saklanarak bugun verilmeside manidardır.

ibrahim keleş dedi ki...

federasyon işini düzgün yapsaydı futbolumuz bu hale gelirmiydi.. bir maçın kaçak oyuncusunu 5 ayda tespit ediyorsalar, sanayisporun şampiyonluğunu 2 sene sonra ilan ederler :)

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...