Perşembe, Aralık 29, 2011

Telsiz şampiyonluk yarışından vazgeçmiyor!


GÜLTEPE ÖZGENÇLİKSPOR: 0 TELSİZSPOR: 2
İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup’ta lider Gültepe Özgençlikspor deplasmanda 3-2 yendiği takipçisi Telsizspor’a sahasında 2-0 mağlup oldu. Zeytinburnu temsilcisi bu sonuçla aradaki puan farkını 1’e indirdi ve şampiyonluk için az da olsa umutlandı. 

Yeşilova Esnaf Stadı’nda oynanan karşılaşmaya büyük ilgi vardı. Hafta içi olmasına karşın tribünlerin tamamına yakını doldu. Karşılaşmayı Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısın Hüseyin İpek, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkan Vekili Seyit Bel, Gültepe Özgençlik Spor Kulübü Başkanı Olcay Seçilir, Telsizspor Başkanı Özcan Doğan, Merkezefendispor Başkanı Şenol Gürel, Karayolları Özkartalspor Başkanı Enver Anık, Gültepe Mahalle Muhtarı Ümügül Aliş. Trakya Rumeli ve Balkanlar Gönül Birliği Genel Başkanı Gökhan Aygün de izledi.

İlk yarı gol sesi çıkmadı
Mücadelenin ilk bölümleri orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 30. dakikada Telsizisporlu Hakan topa çok sert vurdu. Kaleci Fatih son anda topu çizgi üzerinde kontrol ederek gole izin vermedi.
33. dakikada Gültepe Özgençlikspor’da Gökhan orta sahadan atılan ara pasında aldığı top ile rakip kaleye doğru sol kanattan ilerledi, önündeki üç futbolcuyu geçti ve ceza alanına indi, sert vuruşunu kaleci Ali son anda kornere çeldi.İlk yarı golsüz kapandı.

Goller ikinci yarı geldi
Müsabakanın ikinci yarısına hızlı başlayan misafir takım Telsizspor aradığı golü 49. dakikada buldu. Bu dakikada Hacı ceza sahasının dışından kaleyi karşıdan gördü; sert şutunda kaleci Fatih uzanmasına rağmen top ağlarla buluştu: 0-1
66. dakikada Gültepe Özgençlikspor sol kanattan serbest vuruş kazandı. Refik topa çok sert vurdu ancak günün başarılı isim Telsizspor’un kalecisi Ali son anda parmaklarının ucu ile meşin yuvarlağı çelerek gole müsaade etmedi.
70. dakikada Özgençliksporlu Anıl Can yaklaşık 35 metreden topa çok sert vurdu. Kaleci Ali iki hamlede çizgi üzerinden topa hakim oldu.

76. dakikada Telsizspor tehlikeli geldi. Lacivert-Mavililer’in vuruşunda top direkten döndü. Dönen topta bir şut denemesi daha yapıldı, Özgençlikspor’dan Berat kaleye giden topa elle müdahale edince karşılaşmanın hakemi Barış Meriçkan penaltı noktasını gösterdi. Topa elle müdahalede bulunan Berat ikinci sarı, ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Telsizispor adına penaltıyı kullanan Hacı, çok şık bir vuruşla topu kalecinin uzanamayacağı noktadan ağlara yollayarak kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 0-2
82. dakikada Telsizsporlu Tahsin ceza sahasının dışından topa vurdu, kaleci Fatih kornere çeldi.

Gültepe tur için Damla maçını bekliyor
Mücadele 2-0 biterken Telsizspor liderle arasındaki puan farkını bire indirdi. Zeytinburnu temsilcisi şampiyon olmak için kalan iki maçını kazanıp Özgençlikspor’un hafta sonu Damlaspor’a puan kaybetmesini bekleyecek. Özgençlikspor ise Damlaspor’u yenerse, son hafta hükmen galip geleceği için şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.

Stat: Yeşilova Esnaf
Hakemler: Barış Meriçkan, Yalçın Taşkınfırat , Ümit Sayın 
Gültepe Özgençlikspor: Fatih**, Berat**, Refik**, Furkan**, Gökhan** (Anılcan 63), Arif *, Ceyhun*, Mehmet Kaya** Aykut**, Hamza**, Kaan**
Telsizspor: Ali***, Levent***, Yakup***, Akif ***, Onur **, Tahsin ***, Hakan** (Sefa 63 **), Yalçın***, Hasan ** (Ersin 80 **), Hacı***, Evgin** (Murat 77 **)
Kırmızı Kart: Berat (76) (Özgençlik)
Goller: Hacı (49 ve 77 pen)

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE
Ek Fotoğraflar: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.