Perşembe, Aralık 29, 2011

Yenibosnaspor şampiyonluğu garantiledi


YENİBOSNASPOR: 2 KÜÇÜKPAZARSPOR: 0
İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup’ta lider Yenibosnaspor ve takipçisi Küçükpazarspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Tayfun’un golleriyle 2-0 kazanan Yenibosnaspor, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.


Yenibosnaspor böylece geçen sezon düştüğü Süper Amatör Lig’e dönmenin mutluluğunu yaşadı. Karşılaşma sonrasın Özel İdare Stadı’nda sarı-siyahlı futbolcular ve taraftarlar sevinç yumağı oluşturdu.


Geçen sezon Süper Amatör Lig’den çekilen Küçükpazarspor ise önceki sezon olduğu gibi 1. Amatör Lig’de grubundan çıkmayı başaramadı.


STAT: Özel İdare
YENİBOSNASPOR: Selçuk, Mehmet, Kürşat, Eryaman, Yiğit Gazi, Cem, Tugay, Şahin, Veysel, Ercan, Tayfun, Gökhan (Oğuz, Ercan Camkur, Hasan, Emre, Andaç, Cengiz, Ali)
TEKNİK DİREKTÖR: Adnan Toros
KÜÇÜKPAZARSPOR: Utkucan, ümit, Cem, Ömer, İdris, Cihan, Uğur, Arif Emre, Soner, Mehmet Engin, Hakan (Feyyaz, Onur, Engin, Kadir)
TEKNİK DİREKTÖR: Ersin Yüksel
GOLLER: Tayfun (7 ve 49)


HABER: MECİT ÇÖLLEK

4 yorum:

kuzey dedi ki...

Yenibosnayı tebrik ederim.Çarşamba günü maçtaydım,Küçükpazar çok iyi bir takım çokta çok kaliteli oyuncuları var özellikle 5 ve 9 iyi oynadılar ama gerçekten yazık olmuş.2.ler için İnşallah bir şans bulurlar.

Adsız dedi ki...

yenibosnayı tebrik ederek başlamak istiyorum sözlerime..büyük paralar harcayarak özledikleri süper amatöre tekrar döndüler.küçükpazara gelince gerçekten iyi transferler yapmşlar güngörenden tanıdığım cihan ve geçen sene güngöreni attığı gollerle zirve yarışında tutan bu sene başında vefa spordan gelen uğur ikiside kaliteli isimler..bu maçta bence tecrübe farkı ortaya çıktı ve bulduğu 3 pozisyondan 2 sini gole çeviren yenibosna maçı kazandı..

Adsız dedi ki...

admin maçın fotoğraflarını nerden bulabilirz ?

Adsız dedi ki...

önce yeni bosnayı tebrik etmek lazım şampyon oldukları için ama 1. Amatördeki oynadığı futbolu süper amatörde de gösterırse daha sezon başında geri düşerler Çünkü küçükpazarla oynadığı karşılaşmarda küçükpazar ezdi geçti ama kısmet olmadığı bir şeyi zorla yaptıramazsın tek eksikleri küçükpazarda gol atmayorlardı yeni bosna şansa galip geldi (Küçükpazarıda kutlamak lazm yeni kadrosuyl yeni yönetimyle kımsenın ummadığı bır yerde bitirdiler inşallah 2.ncilerede play-of olur da bir şans daha isteriz..

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...