Pazartesi, Aralık 26, 2011

Zonguldakspor’da ikinci yarı mesaisi başladı


Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 13’üncü Grup’ta mücadele eden Zonguldakspor, 1 haftalık devre arası tatilinin ardından çalışmalara başladı. Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Uğur Terzi nezaretinde yapılan çalışmalarda, kırmızı-lacivertli ekip güç yenileme idmanı gerçekleştirdi.
İlk yarının son 4 haftasında müthiş bir çıkış yakalayan Uğur Terzi’nin talebeleri, topladığı 23 puanla ilk devreyi lider Düzcespor’un ardından averajla ikinci sırada tamamlamıştı.


İlk yarının son maçında oynanan ve  3-0 galibiyetle sonuçlanan Tunaspor maçı sonrası izin verilen futbolcular, dün  kendi tesislerinde toplandıktan sonra Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumu’nda ilk çalışmasını gerçekleştirdiler. Oldukça neşeli bir ortamda geçen çalışmaya yeni transferlerde katıldı.

         
Zonguldak Kömürspor’un yeni transferleri  Kozlu Belediyespor’dan Fatih Deniz ve Ferhat Samancı ile olarak da Tarsus’tan takıma dahil olan santrafor mevkiindeki tecrübeli isim Adem Gezici dün takımla birlikte ilk çalışmasını gerçekleştirdiler.Antrenmana ayrıca Sivasspor A2 takımından stoper mevkiinde oynayan 17 yaşındaki Sercan da katıldı. Genç futbolcu ile ilgili kararı Teknik Heyet verecek.

Yeni transferler Fatih, Ferhat ve Adem ilk antrenmanına çıktı
İdman öncesi sezonun ilk idmanı olması sebebiyle kırmızı-lacivertli ekip toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Uğur Terzi,  hedeflerinin ligi şampiyon olarak tamamlamak olduğunu belirtirken, yeni transferlerin ise hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

                   

Terzi: Hedef Şampiyonluk
T
erzi yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:“Hayırlı ve uğurlu olsun ikinci yarı. Tabii yeni transferlerimiz oldu, gidenler de oldu. Giden arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz gittiği kulüpte. Gelenlerde inanıyorum ki çok büyük katkılar sağlayacaktır. Eksik olduğumuz yerler. tabii yeni arayışımız var, bir stoper alacağız belki. Belki bir orta sana, yani düşüncelerimiz var konuyla ilgili de. Bakacağız, işimizi yapacağız, bir çıkışımız ve onu devam ettireceğiz. Devam ettirmek zorundayız. Bu ligi üste bitireceksek biz oyuncularımıza da güveniyoruz. Her zaman söyledik; Zonguldak büyük bir takım, hedefi olan bir takım. Bu sene en yukarıda ligi bitirmek istiyor ve şampiyon olmak istiyoruz.
                   

Bir veya iki yerde eksik gördüğümüz yerlere takviyemiz olacak.
Taraftarımız bizim müthiş ve muhteşem. Onlar bizi hiçbir zaman bırakmadılar. İnanıyorum ikinci yarı daha da iyi olacak, olacağına da inanıyoruz Kilimli sahasının tribünlerinin dolacağına. Yönetimimiz gereken her şeyi dört dörtlük yapıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde bu ligi şampiyon olarak bitirmek istiyoruz ve hedefimizde o zaten.”


Haber-Fotoğraf: Ercan Demir

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.