Pazartesi, Aralık 26, 2011

Nişantaşı ligi iyice boşladı!


YEDİKULESPOR: 3 NİŞANTAŞISPOR: 1
İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup’ta haftaya ikinci sırada giren Yedikulespor, üçüncü sıradaki Nişantaşıspor’u 3-1 mağlup etti ve ikincilik yolunda avantaj sağladı. Zor şartlar altında mücadele eden Nişantaşıspor ise üst üste üçüncü yenilgisini aldı.


Namık Sevik Stadı’nda oynana ve taraftarların fazla ilgi göstermediği maçın ilk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçerken fazla tat vermedi. En önemli pozisyon konuk takımdan Sami Emre’nin şutunun üst direkten dönmesiydi.


İkinci yarıda daha iyi bir futbol sergileyen Yedikulespor Yücel’le öne geçerken, Fatih farkı ikiye çıkardı. Ufuk’un penaltı golü takımı iyice rahatlattı. Konuk ekibin tek golünü son dakikalarda Mert kaydetti.


Tesisleri elinden alındıktan sonra zor şartlar altında mücadele eden, maçlardan önce statlarda ve otobüs duraklarında toplanan Nişantaşıspor bu maçla birlikte üst üste üçüncü yenilgisini aldı.


STAT: Namık Sevik
HAKEMLER: Serkan Ok, Ufuk Altunbaş, Abdurrahman Cesur
SAHA KOMİSERİ: Tahir Şenol
YEDİKULESPOR: Erdem, İlker, Adnan, Ufuk, Murat, Fatih, Anıl, Erdem, Sabri, Yücel, Sait (Yavuz, Okan, Onur, Zihat, Oktay)
TEKNİK DİREKTÖR: İlhan Karaca
NİŞANTAŞISPOR: Onur, Müslüm, Ahmet, Savaş, Burak, Behçet, Vehbi, Ufuk, Sami Emre, Okan, Gökçe (Sunay, Alican, Gökhan, B. Mert, K. Mert)
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Kaplan
GOLLER: Yücel, Fatih, Ufuk (pen) / Mert



 
HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...