Pazartesi, Aralık 26, 2011

5 kırmızı, 5 gol, 2 futbolcu hastaneye…

Tekirdağ’ın Malkara İlçesi’nde Şarköyspor ile Çorluspor arasında oynanan Süper Amatör Lig maçına yaşananlar damgasını vurdu. Maçın Bayan Hakemi Neslihan Muratdağı’nın 5 oyuncu ihraç ettiği müsabakanın 17. dakikasında çarpışan iki futbolcu yere yığıldı. Futbolcular çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 7’nci haftasında Şarköyspor ile Çorluspor, Şarköyspor'un sahasının futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle Malkara 14 Kasım Stadyumunda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 25’nci dakikasında Şarköyspor futbolcusu 16 yaşındaki Nazif Tekin ile Çorluspor futbolcusu 17 yaşındaki Tarkan Hancı, girdikleri ikili mücadelede çarpışıca yere yığıldı.

İki takım oyuncuları çarpışmada karşı takımın futbolcusunu suçlayınca aralarında arbede çıktı. Hakem ve araya girenler futbolcuları yatıştırırken, yerde yatan iki futbolcu için sahada doktor olmadığı için ambulans çağrıldı. Bu sırada yerde yatan futbolcular ambulans beklerken, üşümemeleri için taraftarların çıkarıp verdiği montlar örtüldü. Gelen 112 Acil Servis ekibi yaptıkları ilk müdahalenin ardından iki futbolcuyu Malkara Devlet Hastanesi’ne götürdü.



Maçın Bayan Hakemi Neslihan Muratdağı, olay çıkardıkları nedeniyle Çorluspor’dan 4, Şarköyspor’dan da 1 futbolcuya kırmızı kart göstererek oyundan attı. Karşılaşma ise Şarköyspor’un 3-2’lik galibiyeti ile sona erdi.


Kaynak: http://trakyadanspor.blogspot.com
 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...