Cuma, Aralık 30, 2011

Güngörenspor: İkincilere şans verilsin


İstanbul 1. Amatör Lig 12. Grup’ta lider durumda bulunan Güngörenspor’da teknik menajer Alpay Akbaba, ikincilerin de Süper Amatör’e alınması gerektiğini söyledi. 
Alpay Akbaba yaptığı açıklamada, “İstanbul 1. Amatör Lig’de son yılların en çekişmeli sezonlarından birini geride bırakmamıza iki hafta kaldı. Bu sezon birçok grupta nefes kesen mücadeleler yaşandı. Birçok takım büyük yatırımlar yaptı ancak ne yazık ki statü gereği her gruptan 1 takım Süper Amatör’e yükselecek. Şüphesiz Futbol Federasyonu İstanbul İl Başkanlığı bu statüyü belirlerken kendince bir mantık yürüttü ve saygı duyuyoruz ancak mevcut sezonda yaşanan büyük çekişme nedeniyle Futbol İl Başkanımız Sayın Yemen Ekşioğlu ve kurmaylarının bu konuyu yeniden gözden geçirmelerini rica ediyoruz. Zira kura çekiminde şanssız bir şekilde aynı gruplara düşen, büyük emek ve para harcayan kulüplerden birçoğu sezona elleri boş tamamlayacaktır. Bu konuda bir çözüm olmasını temenni ediyor, ikinciler için ikinci bir şans verilmesini rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yerel Futbol Sitesi 

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...