Perşembe, Aralık 29, 2011

Aydın Diktaş Vefat Etti

Çorluspor'un efsanevi futbolcularından olan ve aynı zamanda Çorluspor'da kulüp başkanlığıda yapan 68 yaşındaki Aydın Diktaş vefat etti.



Futbola Çorlu Doğanspor'da başlayan ilçedeki Doğanspor ve Gençlikspor'un birleşmesi ile kurulan Çorluspor'da yıllarca kaptanlık yapan ,sert ve isabetli şutlarıyla tanınan, uzak mesafeden attığı gollerle hafızalara kazınan Diktaş,dün Çorlu garaj camiinde yoğun bir katılımla kılınan cenaze namazı sonrası, eski Çorlu mezarlığında defnedildi.

1970 Senesinde Çorlu'ya Tarihi Başarı Yaşatan Takımın Kaptanıydı
1969-1970 senesinde Tekirdağ amatör küme şampiyonu olan Çorluspor Türkiye Amatör futbol şampiyonasında Aydın Diktaş'ın kaptanlığını yaptığı kadroyla ilk 3 turdaki rakiplerini eleyerek son 8 takım arasına kalmıştı.Çorluspor çeyrek final mücadelesinde ilk maçta İzmir Denizgücü ile İzmir'de golsüz berabere kalmış,rövanşta rakibine Tekirdağ Namık Kemal Stadında 1-0 mağlup olarak yarı finale çıkma şansını değerlendirememişti.
Bizde Çorlu'nun unutulmaz futbolcularından biri olan Aydın Diktaş'a Allah'tan rahmet acılı ailesine başsağlığı diliyoruz.


YEREL FUTBOL SİTESİ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.