Cuma, Aralık 30, 2011

Şevket Balkan: Sahtekarlık yapanlara dikkat edin


 İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta mücadele eden Mecidiyeköy Tayfunspor’un Başkanı Şevket Balkan, Yerel Futbol Sitesine önemli açıklamalar yaptı. Balkan, sezon başında kendileriyle anlaşıp para alan ancak sonra idmanlara gelmeyen futbolcular nedeniyle 13 bin TL zarara uğradıklarını söyledi.
Başkan Balkan’ın, Mecidiyeköy Tayfunspor’un ligde şu anki durumu, bazı futbolcularla olan ilginç mücadelesini ve gelecek planları  konusundaki düşüncelerini haberin devamında okuyabilirsiniz.


"Parayı alıp kaçtı"
Balkan; "Sezon öncesi anlaşmaya vardığımız futbolcular, hazırlık döneminde bizimle birlikte idmanlara çıkmalarına rağmen zaman daraldıkça gelmemeye başladılar. Kulübümüze gelen duyumlarda farklı kulüplerle aynı şekilde anlaştıklarını hiçbir yerde oynamadıklarını, boşta olduklarını beyan ederek aynı şekilde o kulüpleri de mağdur ettiklerini duyduk.  Kendilerine senet karşılığı ödemiş olduğumuz paraları da alıp ortalıktan kayboldular. Mecidiyeköy Tayfunspor camiası olarak bunları deşifre ederek diğer kulüplerimizin de aynı oyuna gelmemeleri için bunu kamuoyunu ile paylaşmak istedik" dedi.

"Avukatlarımız Yasal işlemlere başlıyor"
Başkan Balkan şöyle devam etti: "Mecidiyeköy Tayfunspor Kulübü'nün avukatları şuanda kulübümüzle anlaşarak ve sezon öncesi 2.500 TL alıp kaçan Şahin Yurdakul adlı futbolcu hakkında yasal işlemlere başladı. Diğer futbolcular için gerekli yasal işleme başlamak üzereler. Kulübümüzden aldıkları paraları iade etmezlerse aynı şekilde işlemler devam edeceğiz ve kamuoyuna isimlerini açıklayacağız. Asla onlarında yanına kalmayacak.

"Ligde kalmayı hedefliyoruz"
Süper Amatör liginde kalmak için idmanlara daha çok ihtiyacımız var, 45-50 dakikaya kadar çok iyi mücadele ediyoruz baskıda kurduğumuz anlarda oluyor fakat kondisyonumuz idman yapmadığımızdan dolayı düşüyor.  Bunun nedeni de futbolcuların idmanlara gelmemelerinden kaynaklanıyor. Futbolcular 'nasıl olsa hoca bize muhtaç nasıl olsa oynatacak' havasında. İşte durumla karşı karşıyayız. Bugün itibariyle İdmanları daha sıkı daha çok katılımla gerçekleştirme çalışmaları içindeyiz.

"Kaynak bulursak transfer yapacağız"
10.000 TL bulursak Ocak ayında transfer yapmayı düşünüyoruz, bunun için belediyemizden, esnaflarımızdan semtimizdeki iş adamlarının desteğiyle kaynak sağlayıp öncelikle kaleci arıyoruz, üç tanede futbolcu alarak ligde kalmak istiyoruz. Bunun içinde maddi destek gerekiyor.  Sahtekar futbolculara kaptırdığımız 13.000 TL bizi zora soktu.   

"Tesisimiz var mı?"
Şişli Belediyesinin Mecidiyeköy Tayfunspor’a yaptığı 5’e 5 oynamaya müsait bir tesisimiz var. Halısını da ısrarlarımız sonrasında sağ olsun Belediyemiz değiştirdi. Kendilerine de teşekkür ederiz.  Ama 25–30 futbolcu nasıl burada idman yaparız diye kimse düşünmüyor. Alt yapımızda burada idmanlarını yapıyor, maçlara hazırlanıyor. Gerisini siz değerlendirin. Şeklinde açıklamalarda bulundu. 

HABER-FOTOĞRAF: YÜKSEL CIRT

1 yorum:

waterr dedi ki...

şahin yurdakul diye bir futbolcu yok ki.

Leventspor büyük avantaj yakaladı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu'nda Leventspor Kavacıkspor'u 2-1 yenerek BAL'a yükselme yolunda çok önemli bir avantaj...