Cumartesi, Aralık 31, 2011

Çerkezköyspor'da hedef Üçüncü Lig



Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çerkezköyspor'un teknik direktörü Selami Tarhan, hedeflerinin 3. Lig'e çıkmak olduğunu, ilçenin bu potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Çerkezköy gelişmekte olan güzel ve şirin bir ilçemiz. Halkının spora olan ilgisi, bünyesinde barındırdığı keşfedilmemiş yetenekleriyle bir futbolcu fabrikası olmaya aday bir sanayi merkezi. Eğer alt yapıdaki keşfedilmemiş yetenekli gençler keşfedilmeye başlanırsa ilçe bir de futbolcu sanayisi olarak Türkiye genelinde isim yapacak. İlçede spor adına öyle bir dayanışma var ki başarılar için kenetlenen şirin ilçenin her ferdi başarı için çalışmakta.
Çerkezköyspor Kulübü bugün Türkiye genelinde bana göre mücadele etmekte olduğu bal liginin üstündeki liglerde oynamak istiyor. Tesis yönünden imkanlar yönünden buna hazır ve her başarı bu hazırlıkları bir üst lige taşıdıkça imkanlarda taşınacaktır.

Çerkezköyspor Kulübü’nün teknik direktörü, çok sevdiğimiz genç ve idealist teknik direktör Selami Tarhan ile Çerkezköy’de bir kısa söyleşi yaptım, sizlerle bu söyleşiyi paylaşmak istiyorum.

“Benim 35 yıllık spor hayatım var. Yaşım 44. 16 yıl profesyonel futbol yaşantım ve 8 yıldır teknik direktörlük hayatım var” diye başlıyor Tarhan ve devam ediyor: “Bu sezon Çerkezköyspor’da görev yapmaktayım. Burayı tercih etmemdeki unsurların başında halkının futbola olan sevgisi ve yüksek futbol potansiyeli geliyor. Çerkezköyspor’un başında üçüncü lig maçında çıktım. Çerkezköyspor hedefleri olan başarıya endeskli bir kulüp. Ben bu şartlar içersinde istenilen başarıları gerçekleştireceğime inanıyorum.”

Çerkezköy’de büyük bir potansiyel olduğunu dile getiren Tarhan, “Yetenekli futbolcular acısından ilçemiz bir rezerv. Bir de yaşadığım çevredeki esnafların ve taraftarların ilgisi, ilişkilerimiz mükemmel. Hedeflerimiz arasında geleceğin yıldız sporcularını bulmak için ilçemizdeki okullarımızdaki yetenekli sporcularımızı kulübümüze ve Türk sporuna kazandırabilmek var” dedi.

Halkın takıma büyük destek verdiğini ifade eden tecrübeli futbol adamı, “Çerkezköy halkı bizleri bağrına basıyor. Belediye başkanımız elinden gelen desteği vermekte. Kulübümüz futbolun yanında voleybolda da başarılara imza atmaktadır. Biz Çerkezköyspor olarak başarılara kilitlendik” dedi.

'Side'de kamp yapacağız' 
Ligde ilk yarıyı liderin üç puan arkasında bitirdiklerini söyleyen Selami Tarhan, çalışmaları hakkında da şu bilgileri verdi: “Devre arasını iyi değerlendirebilmek için ikinci yarı çalışmalarımıza başladık. Kadromuzda ihtiyacımız olan bölgelere transfer düşünüyoruz ve en kısa zamanda bu transferler bitecek. Transferlerimizi bittirdikten sonra ocak ayının üçünde Antalya Side’de 10 günlük kampa girerek hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Çerkezköyspor olarak ligin ikinci yarısında çıkışımızı sürdürerek hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşarak mutlu sonu yaşamak istiyoruz. Burada çalışma imkanlarımız son derece güzel. Kulübümüm imkanları bir spor kulübünün sahip olmak istediği bir çok imkana sahibiz. Biz sporcularımla beraber başarıya kilitlendik.her zaman yanımızda olan her zaman desteklerini esirgemeyen yönetim kurulumuz ve sevgili taraftarlarımızla bütünleşmiş durumdayız. Zaten başarımızdaki en büyük etkenlerden biri bu beraberlik ve sevgimizdir.”

'Belediye başkanımızın büyük desteği var'
Tarhan, “Çerkezköyspor’umuz şampiyon olursa, ki olacaktır, benim için de farklı bir başarım olacak. Daha önce süper amatör ligde iki puanla aldığım takımı hem grubunda hem de İstanbul’da şampiyon yaptım. Şimdi Çerkezköyspor’u el birliği ile bir bütün olarak üçüncü lige çıkaracağız. Başkanımız sayın Ahmet Korkmaz ve Çerkezköyspor Kulübünün yönetim kurulunun bu destekleri oldukça bizler teknik heyet ve sporcularımızla elimizden geleni yaparak bu sevinci mutlu sonu Çerkezköy halkına yaşatmak için mücadele edeceğiz” dedi.

Ben genç teknik hocamıza başarılar dilerim. Başarmamaları için bir engel göremiyorum. Böylesine büyük bir destek ve sevgi oldukça neden olmasın?

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu hocayla bıraz zor ama..

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.