Perşembe, Aralık 29, 2011

Seyfullah Aslantürk : Cumartesi dostluk kazansın

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup ekiplerinden Çakmakspor'un tecrübeli kulüp başkanı Seyfullah Aslantürk, hafta sonu karşılaşacakları Dudulluspor ile aralarında geçmişten gelen tatlı bir rekabet olduğunu, karşılaşmanın dostluk içinde geçeceğine inandığını belirtti.

Basın karşısına pek fazla çıkmayan Aslantürk bir anlamda sessizliğini Yerel Futbol için bozdu. Transferde hem A-genç hem de A-takımda oynayabilecek gençlere yöneldiklerini anlatan Aslantürk, güçlü Çakmakspor altyapısından gelen oyuncularla birlikte Türk futboluna hizmet edecek geçler yetiştirmek vizyonlarını anlattı. Başkan, şu anda yirminin üzerinde oyuncularının üst düzey klüplerde Çakmak'ı başarı ile temsil ettiklerini de vurguladı.
Takımda sakat yok
Hafta sonundaki maç için görüşlerini aktaran Çakmakspor teknik ekibinden Barış Tatar ve Nihat Aslantürk, rakiplerini en iyi şekilde karşılayacaklarını, ancak sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını belirttiler. Barış Tatar, takımda sakat oyuncu olmadığını belirterek, cezalarını tamamlayan Yusuf ve Emirhan'ın bu hafta sahada yerlerini alacaklarını belirtti. 


Reşitpaşaspor'a teşekkür
Nihat Aslantürk ise sohbet sırasında bir parantez açarak, geçtiğimiz hafta sonu karşılaştıkları Reşitpaşaspor yönetimine kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten ötürü teşekkürlerini iletmemizi, Yerel Futbol sitesinden rica etti.


Ümraniye'nin iki önemli SAL takımının Çakmak Stadı'ndaki kapışması, bu sefer kümede kalma mücadelesi açısından da önem taşıyor. Cumartesi Çakmak Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya geniş bi rilgi olması bekleniyor.


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.