Salı, Aralık 27, 2011

38 dakikada gelen galibiyet

İSTANBUL KASTAMONUSPOR: 5 BÜYÜKDERESPOR: 0
İstanbul 1.Amatör Lig 8. Grup'ta haftaya lider giren İstanbul Kastamonuspor, Namık Sevik Stadı'nda konuk ettiği Sarıyer ekibi Büyükderespor'u, yalnızca 38 dakika oynanan maçın sonunda 5-0 mağlup etti.

İstanbul Kastamonu  ilk dakikadan itibaren kendini oyunda hissettirdi.
8.dakikada Erhan'ın golüyle 1-0 öne geçti. 17. dakikada Hüseyin skoru 2-0'a getiren golü attı.

Dakikalar 22'yi gösterdiğinde Ümit'in sert şutunu Büyükdere'nin kalecisi içerden çıkarınca hakem santra noktasını gösterdi.Bu dakikadan sonra saha içinde gerginlik başladı ve Büyükdereli oyuncu yan hakeme küfür edince sahadan kırmızı kartla atıldı. İstanbul Kastamonu bu dakikadan gollerıne devam etti.36.dakikada Onur Tunalıcan skoru 4-0'a çıkardı.
İstanbul Kastamonu'da Hüseyin 38. dakikada skoru 5-0 getirince, Büyükdereli oyuncular sakat olduklarını, yedeklerinin de olmadığı için maça devam edemeyeceklerini söyleyince, müsabakanın Hakemi Ozan Bileyci, maçı 38.dakikada bitirerek müsabakanın 5-0 olarak İstanbul Kastamonu üstünlüğü ile sonuçlandığını belirtti.
 
Maçı İzleyenler arasında İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu da vardı.
İstanbul Kastamonu'dan tepki
Grubunda Esenler Öz Yavuzselimspor'la aynı puanda yer alan ve averaja ihtiyacı olan İstanbul Kastamonusporlular, rakipleri Büyükderespor'a tepkiliydi. Kırmızı-Siyahlılar rakiplerinin sahadan çekilmelerinin etik bir davranış olmadığını, futbolun içinde fark atıp fark yemenin doğal olduğunu dile getirdiler ve şampiyonluk mücadelelerinde böylesine kritik bir viraja girerken böylesi bir olayın Türk futboluna zarar verdiğini söylediler.

HABER: ÖNER YIĞRIK
FOTOĞRAFLAR: ERDEM SAĞOLAN

1 yorum:

Adem.. dedi ki...

Fotoğraf Bu Maçta Çekilmişse Sayın Admin Maçın Hakemi Ender Boybeyi Değil Ozan Bileycidir.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.