Pazartesi, Aralık 26, 2011

Köşe: Psikolojisi bozuk ağabeye saygılarımla…

Herkes bir iş yapar. Bazıları gazetecilik, bazıları ise gaz atıcılık yapar. Gazeteciler için iyilikte kötülükte çok kısa ömürlüdür. Uzun süreli komple iyilik veya kötülük ise asla mümkün değildir. Muhatapları övgüden veya yergiden farklı etkilenebilir normaldir. Okuyucu durumu farklı algılayabilir. Ancak birebir ilişkilerin böyle yürüdüğü anlamına da gelmez, gelmemelidir de zaten.

Gazeteci kin gütmez. Bugün göklere çıkardığını yarın boşluğa düşürebilir, ertesi gün tekrar el uzatabilir. Bunları yaparken bazen kişisel kaygılarla hareket etmiş olabilir ama esas olan toplumsal yararlardır. Bunun için bazen çarşıda bazen karşıda olmak gerekir. Her şey enseye tokatla halledilmez arada bir parmak göstermek iyidir.

Son yıllarda hızla değer kaybederek gündemden uzaklaşan ağabeyin biri internet üzerinden bize çift dalmış. Eş dost uyarısıyla haberim oldu ama ben şimdilik bu topa girmeyeceğim. Eski defterleri karıştıran tüccar olmayacağım. Anlaşılan ağabeyin ekonomisi gibi psikolojisi de bozulmuş. Saldırması normaldir. Stadın devri onun için belki de kurtuluş reçetesiydi! Keşke Silivrispor yönetimi de onun kadar istekli olsaydı. İhaleye bile katılmadılar.

Kulüplerin sözleşmeli iki altyapı Antrenörünün maaşını artık federasyon ödeyecekmiş. Önce altyapıya kapağı atmak lazım, sonra yaz okulları, kış okulları, futbol okulları, Veteran hikayeleri ve gelsin paralar…

Göreme’de olsa belki karambolde geçerdi ama Silivri’de AK Parti kayığına binip CHP’lilere kılavuzluk çabaları dikkatlerden kaçmıyor maalesef… Camsaray’da oturuyorsan başkalarına taş atmayacaksın. Candemir’i kışkırtmayı boş ver faydası olacaksa sana da bir köşe ayarlarız, bunun için iyi geçinmemiz birbirimizi sevmemiz şart değil. Maksat spor olsun… 

YAZI: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Tuzla Anadoluspor üçer üçer gidiyor

İstanbul 2. Amatör Lig 20. Grup'ta Tuzla Anadoluspor ilk iki maçını da kazanarak iddiasını ortaya koydu.