Cuma, Aralık 30, 2011

Karagümrük Mustafa Kurtay’ı renklerine kattı

 
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, ikinci devre öncesi transferde hamle yapmaya başladı. Kırmızı-siyahlılar, son olarak Küçükçekmecespor A.Ş.’de forma giyen Mustafa Kurtay ile her konuda anlaştılar. Futbola Sakarya İMÇ’de başlayan 31 Ocak 1988 Diyarbakır doğumlu futbolcu daha sonra sırasıyla, Topkapıspor ve Haliç formaları giymişti. Futsal Milli takımda da zaman, zaman yer alan genç futbolcu son olarak Küçükçekmecespor A.Ş.’de profesyonel olmuştu. Öte yandan Karagümrük kamp çalışmaları için Antalya'ya yolcusu...

 
Transfer devam edecek
Yerel Futbol Sitesine açıklama yapan F. Karagümrük Başkanı Yaşar Ecim, Bölgesel Amatör Lig’den, 3. Lige yükselebilmek için aksayan bazı mevkilere yeni oyuncular kazandırmak için çalıştıklarını söyledi. Başkan Ecim, bu trasferde kendilerine yardımcı olan Küçükçekmecespor A.Ş. Başkanı Ahmet Kurşun'a teşekür ederken, ara transfer dönemi sona erene kadar 3-4 transfer daha yapabileceklerini de sözlerine ekledi.


Antalya kampı başlıyor
Öte yandan, F. Karagümrük ikinci devre hazırlıkları için Antalya’ya hareket edecek. Kırmızı-siyahlı ekip ikinci devre çalışmalarına 06 Ocak 2012 Cuma günü Antalya'da başlayacak. 8 günlük kamp çalışmaları için Side Emirhan Garden Otel’de çalışmalara başlayacak olan Fatih temsilcisi, 14 Ocak 2012 Cumartesi günü İstanbul’a dönecek.

HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.