Pazartesi, Aralık 26, 2011

Öz Alibeyköyspor paşa paşa gidiyor

ÖZ ALİBEYKÖYSPOR: 5 SİYAVUŞPAŞASPOR: 1
İstanbul 1. Amatör Ligi 3.Grupta amansız bir şekilde devam eden şampiyonluk yarışının iki takımından biri olan Öz Alibeyköyspor, sahasında Siyavuşpaşa ' yı misafir etti. Ve konuk takıma sahasında 5 gol atarak maçı 5-1 kazandı.

Puanını 43 yapan turuncu mavili takım, diğer rakibi Ortaköyspor’un da maçı kazanması ile puan, puana mücadeleye devam dedi. Bu amansız yarışı son hafta oynanacak Özalibeyköyspor-Ortaköyspor maçı çözecektir büyük bir ihtimalle. Biz şimdiden her iki takımada başarılar dileriz. Bakalım hangi köy şampiyon köy olacak?

Bu maçta oyun olarak üstün olan ev sahibi takım oldu. Daha 3. dakikada Serdar takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak bu erken gol takımın hırsınıda azalttı ve ilk yarı 1-0 sona erdi. Oyuncuların motivasyonu ikinci yarıya kaldı.


İkinci yarıda üstün oyunu 4 gol ile süsleyen ev sahibi takım oyuncuları şampiyonluk hesaplarını lig sonuna kadar devam ettireceklerini belli ettiler. Konuk takım 1 gol atmayı başardı, ancak sahayıda 10 kişi terk ettiler. Ev sahibi takımın gollerini Serdar 2, Ömer 2 ve Muhammed kaydettiler.


Yardımlarından dolayı saha komiserimiz Bayram Şahin ' e teşekkür ederiz.

STAT: Alibeyköy
HAKEMLER: Evran Tanlak, Servet Ölekli, Serdar Kuru
SAHA KOMİSERİ: Bayram Şahin
ÖZ ALİBEYKÖYSPOR: Ahmet, Aykut, Osman, Sercan, Alkan, Mustafa, Eyüp,
Serdar, Muhammed, Necati, Ömer
SİYAVUŞPAŞASPOR: Hakan, Tolga, Orhan, Yaşar, Mazlum, Cemre, Selçuk,
Emre, Hamdi, Mesut, Tolga






HABER-FOTOĞRAF:OGÜN KOCA

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.