Pazartesi, Aralık 26, 2011

Velimeşe Belediyespor, Tekirdağ'dan zaferle döndü

TEKİRDAĞSPOR: 0  VELİMEŞE BELEDİYESPOR: 2 

Tekirdağ Süper Amatör Lig, 7.haftada şampiyonluk mücadelesi veren iki ekibin Tekirdağ Namık Kemal stadındaki buluşmasında Velimeşe Belediyespor,Tekirdağspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Mavi beyazlılar aldığı bu önemli galibiyetle lig şampiyonluğu yolunda önemli bir avantaj yakaladı.

                  
Maça iyi başlayan Tekirdağspor rakibini baskı altına almaya çalışırken 8.dakikada Şener’in soldan ortasında kaleci Yalçın topu güçlükle kontrol etti. 10.dakikada Seçkin'in nefis derinlemesine pasıyla topla buluşan Burçak yüzde yüzlük bir pozisyondan yararlanamadı. Burçağın vuruşunda Yalçın topu köşeden çıkarttı. 14.dakikada sol kanattan Ulaşın ortasında Tekirdağspor savunması bir türlü topu uzaklaştıramadı yaşanan karambolün ardından top yine Ulaş’ın önünde kaldı. Ulaş çok şık bir pasla topu Ahmet ile buluşturdu Ahmet’in sağ köşeden vuruşunda top ağlarla buluştu.0-1 20.dakikada ceza sahasına atılan derin pasta Velimeşespor kalecisi yalçin topu elinden kaçırdı Burçak önünde kalan topu iyi değerlendiremedi. 24.dakikada Seçkin ve Burçak’ın verkaçı sonrasında Burçak’ın ortasında top kaleci Yalçın'da kaldı. 28.dakikada Velimeşesporlu Erhan’ın ters topunda kendini sol tarafta unutturan Birol çok net bir fırsattan yararlanamadı.  35.dakikada Ceza sahası dışında Burak Yüksel’in etkili ortasında Yalçın topu elinden kaçırdı fakat top savunmayı geçemedi. 36.dakikada bu kez Burak Boz ceza sahası sol çaprazında rakibi geçti vuruşunda top yan ağlarda kaldı. 37.dakikada Tekirdağspor savunmasının büyük hatasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Birol’a Furkan geçit vermedi.


İkinci Yarıdan Dakikalar
53.dakikada Seçkin ceza sahası içersin de şık hareketlerle rakiplerinden sıyrıldı ve pasını verdi, Berkant müsait pozisyonda topu auta attı. 61.dakikada Velimeşesporlu Ahmet kaleyi uzaktan yokladı top az farkla auta çıktı. 65.dakikada Burçak sağ kanattan topu nefis taşıdı ve çok iyi bir pas çıkardı oldukça net bir pozisyonda Taygun topu dışarı attı. 69.dakikada Tekirdağspor serbestvuruş kazandı.Topun gerisine geçen Burak Boz topa harika vurdu fakat top kaleci Yalçın’ın da bakışları arasında çataldan döndü. 76.dakikada Velimeşe cezasahasında büyük bir karambol yaşandı Burak boz’un vuruşunda Yalçın yine geçit vermedi. 80.dakikada Velimeşespor’da Ahmet’in uzun pasıyla topla buluşan Birol şık bir çalımla rakibinden sıyrıldı sonrasında çok etkili bir şut çıkardı fakat top az farkla auta çıktı. 90.dakikada Velimeşespor’un hücümda yaptığı pres sonuç verdi Tekirdağspor savunmasının hatasında  Erhan’ın pasında topla buluşan Birol,Furkanı geçemedi. 90+3 tüm hatlarıyla rakip sahada gol arayan Tekirdağspor savunma güvenliğini bırakınca atılan uzun topu ortasahadan 50 metre süren Birol takımının ikinci golünü attı ve maçın skorunu belirledi. 0-2

 




Haber: Habertrak/ C. Ogün KÜRÜMOĞLU
Fotoğraf : Abdürrahim Yıldırım

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.