Çarşamba, Aralık 28, 2011

Buyurucu: Daha iyi hizmetlere imza atacağız


Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Tahir Buyurucu, yeni yılda sporu geliştirmek adına daha başarılı çalışmalar yapmak için Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte yeni projelerini hayata geçirmek için gayret göstereceklerini belirtti.

Buyurucu yaptığı açıklamada; “Her yeni yıl geleceğe dönük umutların, yeni hayallerin ve projelerin güçlü bir şekilde oluşturulduğu dönemlerdir. Biz de yeni yılda Zonguldak’ta sporun her anlamda gelişmesi adına elimizden geleni yapacağız.” dedi.


2012 yılında sporun gelişmesi için çalışacaklarını belirten Buyurucu sözlerini şöyle sürdürdü; “Zonguldak ASKF olarak geride bıraktığımız 2011 yılında ilimizde sporun gelişmesi adına bazı çalışmalar yapık. 2011 yılında yeni spor tesisleri açıldı. Bazı tesislerde iyileştirme çalışmaları yapıldı. Toprak olan sahaların yüzde 90’ı sentetik yüzeyli çim yapılarak sporun hizmetine sonuldu. Biz de bu çalışmalara elimizden gelen desteği verdik. Birkaç gün sonra geride bırakacağımız yıl spor açısından genelde başarılı geçti. Ufak tevek sıkıntıların dışında spor acısından başarılı bir yılı geride bırakıyoruz. 2012 yılında her anlamda daha Başarılı bir yıl geçirmek için çalışacağız. Bu duygular içinde Zonguldak lakının yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, hep birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir yaşam geçirmeyi temenni ederim. Tüm spor camiasına başarılar diliyorum.”


Haber-Fotoğraf: Ercan Demir
http://www.demirmedya.net

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.