Salı, Ocak 11, 2022

FK 1864 transfer sezonunu açtı


Tarihinde ilk kez İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele edecek olan FK 1864'te yönetim transfer için düğmeye bastı.

Yönetim ayrıca önceki yıllarda olduğu gibi 1864 TL bağış yapacak 100 gönüllü arıyor... Başkan İsa Tunçer yaptığı açıklamada "20 Ocak 2022 tarihinde kuralarımızın çekileceği ve 5-6 Şubat maçlarımızın başlayacağını belirtmek ister, tüm taraftarlarımızı da festival havasında geçen maçlarımıza bekliyor olacağız. Tüm taraftarlarımızın katkısını beklediğimiz Şampiyonluk adayı takımımız tamamlanmak üzeredir. Bu takıma katkıda bulunmak isteyecek tüm üye ve taraftarlarımız için yeni bir kampanya başlatıyoruz. Kulübümüz ile özdeşleşen 1.864.-TL destek kampanyamız için en az 100 gönüllü bekliyoruz. Bugün itibariyle başlattığımız bu kampanyaya geniş kapsamlı katılım bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kuzey Kafkasya göçmenleri tarafından kurulan ve yönetimin kurulu da yine Kafkas kökenli vatandaşlarımızdan meydana gelen FK 1864 ismini de Büyük Kafkas Sürgünü'nün tarihinden almakta.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...