Perşembe, Ocak 27, 2022

Demir: Takımımla gurur duyuyorum


İstanbul Süper Amatör Lig 9. Grup'ta yer alan Yeşil Esenyurtspor'un kulüp başkanı Hasan Demir tamamen kendi alt yapılarından yetişen çok genç br kadro ile lig maçlarına çıktıklarını belirterek "Futbolcularımızla gurur duyuyorum" dedi.

Oynadıkları 15 maçtan da yenik ayrıldıklarını hatırlatan Başkan Hasan Demir "Yeşil sahada alınan skorları olgunlukla kabul etmekten başka çaremiz yok, bu işin doğasında bu var. Düşülür, kalınır, sonuçta futbol bu. Bununla beraber ben spor camiamızın Yeşil Esenyurtspor'u sadece bu skorlara bakarak değerlendirmemelerini rica ediyorum. Genelde 2003-2005 arası doğumlu futbolcularla oynuyoruz. Bu futbolcular hem A takım hem U18'de oynuyor. Malum pandeminin tüm dünyayı kasıp kavurduğu dönemde, maddi sıkıntı içindeyken, bizden çok daha iyi durumdaki takımları ligden çekilirken biz kolaya kaçmak yerine alt yapımızdan yetişen gençleri vitrine çıkarmak, onlara üst düzey bir ligde iyi rakiplere karşı tecrübe kazandırmak için lige girdik. Onlar da yüzümüzü kara çıkarmadı, çok iyi mücadele ettiler" dedi.



Yeşil Esenyurtspor olarak çok kısıtlı imkanlara sahip olduklarını belirten Demir şöyle devam etti: "Esenyurt gibi zor bir bölgede tek amacı gençleri topluma kazandırmak olan kulübümüz üye aidatları ve esnafımızın destekleriyle ayakta durmakta. Malzeme ve yol masrafları, su ve yemek gibi zorunlu giderler, antrenör maaşları hep yönetim kurulumuzun ve üyelerimizin aidatlarıyla gerçekleşmekte. Antrenmanlarımızı yaptığımız stada da ücret vermekteyiz. Futbolcularımızın en iyi sportif eğitimi alması için bünyemizde maaşlı üç antrenör bulundurmaktayız. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım elimizden geldiğince de gençlerimize en iyi imkanları sunacağız."

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...