Cuma, Ocak 28, 2022

Haznedar İdman Ocağı'ndan muhteşem final


İstanbul U-16 Ligi 13. Grup'ta Haznedar İdman Ocağı nefes kesen şampiyonluk yarışında son haftaya lider giren İstanbul Gençlerbirliği'ni kendi sahasında 5-0 yenerek şampiyon oldu.

Güngören ekibinde U-16 sorumlusu tecrübeli teknik adam Erdoğan Çankaya "Bu sene başına geçtiğim Haznedar İdman Ocağı'nda ilk senemde şampiyon olmak önemliydi. Bu bir başlangıç... Hedefimiz Türkiye Şampiyonası'na giderek üst turlarda yer alabilmek. Teknik ekip olarak çok çalıştık. Değerli hocalarımız Serkan Kaya, Gökhan Kaya, Alp Berker Güven, Yılmaz Özher, atletik performans hocamız Emre Uras ve kulüp başkanımız Sinan Baltacı, değerli yöneticilerimiz Mehmet Mutlu, Necati Ülker, Şaban Dereli, Eyüp Mutlu, Ali Yavuz Kadıoğlu, Yılmaz Ayyıldız ve Bozbey Pervaneli’ye desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarım" dedi.

U18 Ligi'nde de şampiyonluk yarışı içinde yer aldıklarını belirten Çankaya, "13. Grup'ta Esenlerspor ile kafa kafaya gidiyoruz. 2 Şubat'ta onlarla şampiyonluk maçına çıkacağız. Amacımız galip gelip ikide iki yapmak" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.