Pazar, Ocak 23, 2022

Altıntepsi 9 kişi kalan Esnafspor'a cezayı kesti



İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup’ta haftaya üçüncü sırada giren Altıntepsispor sahasında lig ikincisi Yeşilova Esnafspor’u 2-1 yenerek hem ilk yarıda deplasmanda yendiği rakibine rövanşı vermedi hem de aradaki puan farkını ikiye indirerek play-off iddiasını sürdürdü.

Oldukça gergin geçen maçın 23. dakikasında Altıntepsi yedek kulübesinden Yahya kırmızı kart gördü. 36’da rakibine tekme atan Esnafsporlu Nedim oyundan atıldı. Beş dakika sonra Altıntepsi öne geçti. Devre 1-0 bitti.

Maçın devre arasında iki takımın hem oyuncuları hem de taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Bu nedenle ikinci yarı emniyet takviyesi ile başladı. Esnafspor 53’te Berkay Vatansever’in de atılmasıyla 9 kişi kaldı. 65’te ilk golün sahibi Yasin bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 2-0 yaptı. Esnafspor 71’de penaltı kazandı, Regaip topu ağlara gönderdi.  Kalan bölümde başka gol olmadı, maç 2-1 bitti.

Esnafspor böylece ligde 10 hafta sonra kaybetti. Küçükçekmece ekibinin ligdeki iki yenilgisi de Altıntepsispor’a karşı.

STAT: İBB Bayrampaşa
HAKEMLER: Hakan Tezcan, Uğur Aydoğdu, Mehmet Aygen
ALTINTEPSİSPOR: Cem, Mustafa, Mümincan, Semih, Ümeyir, Hamza, Anıl (Cemal 90), Yasin, Burak (Oğuzhan 80), Hasan (Umutcan 68), Davut
Teknik Direktör: Hakan Pozan
YEŞİLOVA ESNAFSPOR: Elyamin, Emin (Doğan 68), Özer, Caner, Buğrahan, Berkay, Nedim, İnan (Gökhan 68), Regaip, Doğukan (Ali 39), Göksel
Teknik Direktör: Selçuk Aydın
GOLLER: Yasin İntaş (42, 65) / Regaip Polat (72 p)
KIRMIZI KARTLAR: Yahya (23-yedek kulübesinde) / Nedim (37), Berkay (53)

Haber-Fotoğraf: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...