Çarşamba, Ocak 19, 2022

Mecidiyeköyspor'un yükselişi sürüyor



İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup'ta sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve ilk 8 haftada sadece 1 maç kazanabilen Mecidiyeköyspor'un son haftalardaki büyük çıkışı Bayrampaşa Tuna deplasmanında da devam etti.

Yeşil-sarılı Şişli ekibi, bir ara şampiyonluk mücadelesi veren ancak son haftalarda istikrarsız sonuçlar alan Bayrampaşa Tunaspor'u deplasmanda 2-0 yenerek son 4 maçta topladığı puanı 10'a çıkarırken düşme hattının üstündeki konumunu korudu. Mecidiyeköyspor ayrıca yarım kalan Balatspor maçının lehine tescil edilmesi durumunda bu farkı daha da açma şansına sahip olacak.

İBB Bayrampaşa Stadı'nda oynanan maçta Mecidiyeköyspor 13'te Hüseyin Oral ve 17'de Yahya Şahin'in golleriyle iki farklı üstünlüğü yakalarken kalan bölümde üstünlüğünü korudu.

Bayrampaşa Tunaspor evde yok!
Tunaspor'da ise hayal kırıklığı devam ediyor. Son 4 haftada iç sahada oynadığı 3 maçı da kaybeden Bayrampaşa ekibi bu süreçteki tek galibiyetini deplasmanda Gaziosmanpaşaspor karşısında aldı lakin işin ironik kısmı Gaziosmanpaşa deplasmanı da aslında Tunaspor'un iç saha maçlarını oynadığı İBB Bayrampaşa Stadı!

Haber: Müride Ölçün

Fotoğraf Tunaspor Kulübü'nden temin edilmiştir.

Fotoğraf albümü için tıklayınız


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...