Perşembe, Ocak 20, 2022

Tahtakale Kartalları pek 'Yavuz' çıktı


İstanbul U 18 Lig'de 22.Grupta 12.Hafta  Siirt İstanbul Yavuz Selimspor'u 4-1 yenen Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları SK, puanını 31'e yükselterek liderliğini sürdürdü

Ev sahibi siyah beyazlılarda Attila Çetinkaya (2), Görkem Bacıoğlu ve Ali Majeed Hackim'in golleri atarken misafir takımın tek sayısı Yiğit Eren Karabulut'tan geldi.

Oynadığı 12 maçta 10 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Tahtakale Kartallarıspor  31 puan toplayarak şampiyonluk yolunda son iki haftaya avantajlı girmiş oldu.

Redoks Tahtakale Kartallarıspor  Teknik Direktörü Adem Aktaş, "Bizim amacımız koşan, mücadele eden, pres yapan, sürekli golü düşünen, pozitif, taraftarların da beğenisini kazanan, formanın hakkını veren ve disiplinli bir takımı ortaya çıkarabilmek. Bunu başardığımızda da galibiyetlerin ve neticede de başarının zaten geleceğini futbolcularımıza söyledim. Şimdi takımımız bu bahsetmiş olduğum noktaya emin adımlarla ilerliyor. Bunun en güzel örneğini bugün Siirt İstanbul Yavuz Selimspor maçında gördük. İki hafta kaldı ve kalan maçları da kazanarak şampiyon olmak arzusundayız" dedi.

Haber: Yılmaz Aktepe





Hiç yorum yok:

Şirintepespor'dan güzel başlangıç

Türkiye U18 Şampiyonası Kırklareli grup merkezinde yer alan İstanbul Şirintepespor, Gebze Beylikbağıspor'u 3-0 yenerek organizasyona güz...