Perşembe, Ocak 20, 2022

Yeşilova Esnafspor Mimarsinan'ı da geçti



İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup’ta zirveyi Alemdağspor ile birlikte paylaşan Yeşilova Esnafspor sahasında Büyükçekmece Mimarsinanspor’u 4-2 yendi.

Keyifli, tempolu ve bol gollü geçen maçta genel olarak daha atak olan Esnafspor, Berkay’ın hat-trick yaptığı maçı kazanırken ligin ilk yarısında deplasmanda da 5-1 yendiği rakibine rövanşı vermedi. Yenilmezlik serisini 10 maça çıkaran Esnafspor bu hafta sonu ligde kendisine tek yenilgiyi tattıran Altıntepsispor’a konuk olacak. İki takımın arasında beş puan bulunuyor. Esnaf, Bayrampaşa’da galip gelmesi durumunda play-off yolunda çok büyük bir adım atacak.

Son 6 haftada hükmen Kilyos maçı dışında galibiyeti bulunmayan Büyükçekmece Mimarsinanspor ise kümede kalma yolunda darbe aldı. Kırmızı-Lacivertlilerle, güvenli bölgedeki Ataşehir Çamolukspor arasında 6 puan fark var.


STAT: Yeşilova Kemal Aktaş
HAKEMLER: Gökmen Dağ, Armağan Kaya, Mehmet Karadaş
YEŞİLOVA ESNAFSPOR: Utku, Emin (Emirhan 74), Özer, Caner, Buğrahan, Berkay Vatansever (Yunus Emre 75), Nedim, Berkay Dereli (Doğan 46), Regaip (Ferzan 46), Doğukan (Ali 46), Göksel
Teknik Direktör: Selçuk Aydın
BÜYÜKÇEKMECE MİMARSİNANSPOR: Berkaş Turna, Yusuf (Dinçer 85), Hami, Mete, Can, İhsan (Erdeniz 75), Hazar (Görkem 75), Hüseyin (İbrahim 75), Muhammet, Fatih, Diyar
Teknik Direktör: Mehmet Yazıcı
GOLLER: Berkay Vatansever (5, 44, 59), Ferzan Cebe (71) / Diyar Sancak (21), Fatih Karadeniz (85)

Haber: Müride Ölçün

Fotoğraf: İskender Kordu - www.istanbulamator.com

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.